It is impossible to pass Cisco 210-455 exam without any help in the short term. Come to Actualtests soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 210-455 practice questions. You will get a surprising result by our Replace Introducing Cisco Cloud Administration practice guides.

2021 Sep 210-455 answers

Q41. Which four.types of storage schemes are found in Cisco UCS Director for a private cloud? 

A. FlexPod, Vblock, VSPEX, Adhoc 

B. NFS, iscsi, DASDI, SAN 

C. swift, cinder, ephemeral, direct 

D. ceph, solidfire, FPV, buckets 

Answer: A 


Q42. Which path does the administrator choose to create network policy? 

A. Policies > Virtual/H. Policies > network > vmware network policy 

B. Administration > System > Virtual/H.Policies > vmware network policy 

C. System > Policies > Virtual/H. Policy > vmware network policy 

D. System > Policies > vmware network policy 

Answer: A 


Q43. In which two situations can a user.be assigned to more than one access profile in Cisco UCS Director? (Choose two.) 

A. during user creation 

B. if both types of access are appropriate 

C. to manage multiple levels of access 

D. to be a users default at login 

E. to provide access to more than one workflow 

Answer: B,C 


Q44. In the storage system, which device represents the root partition by default? 

A. sda1 

B. sdb1 

C. sdc 

D. vhd 

Answer: A 


Q45. Which statement about NTP is true? 

A. NTP protocol uses tcp port 53. 

B. NTP protocol uses udp port 123. 

C. NTP protocol uses udp port 80. 

D. NTP protocol uses http port 8080. 

Answer: B 


210-455  free download

Far out 210-455 exam:

Q46. An engineer is configuring email templates. Which language should be used? 

A. Cloupia scripting language 

B. Java programming language 

C. PHP programming language 

D. JavaScript programming language 

Answer: A 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucsdirector/administration-guide/41/b_Cisco_UCSD_Admin_Guide_41/b_Cisco_UCSD_Admin_Guide_chapter_011.h tml#task_11F 

CFA14C99742AD9AA841F9047522F7 


Q47. Which option describes the.main purpose of the stack designers in Cisco Prime Service Catalog? 

A. Design the topology to deploy Cisco Prime Service Catalog. 

B. Automate IT as a service configurations. 

C. Design application as a service. 

D. Design VM Services. 

Answer: C 


Q48. Which four statuses are assigned to the delivery process in Cisco Prime Service Catalog? (Choose four.) 

A. TBD 

B. approximate 

C. estimated 

D. completed 

E. pending 

F. on-hold 

G. reviewing 

H. accepted 

Answer: A,B,C,D 


Q49. An engineer who is working in Cisco UCS Director must access virtual machines that have been previously set up to be provisioned from a pool of predetermined resources. Which component should be used? 

A. Bare Metal Agent 

B. Orchestration 

C. Cisco Network Services Manager 

D. Portal 

Answer: D 


Q50. An administrator wants the Cisco UCS Director dashboard to display information about the most underutilized VMware data stores. Where in the Cisco UCS Director interface does the administrator go to add this information? 

A. Virtual Compute Customize Private Cloud Free Storage 

B. Virtual Compute Customize Top 5 Datastores Most Used 

C. Virtual Storage Customize Private Cloud Free Storage 

D. Virtual Storage Customize Top 5 Datastores Least Used 

Answer: D