It is impossible to pass Cisco 210-455 exam without any help in the short term. Come to Testking soon and find the most advanced, correct and guaranteed Cisco 210-455 practice questions. You will get a surprising result by our Renovate Introducing Cisco Cloud Administration practice guides.

2021 Sep 210-455 dumps

Q51. The IT administrator took a snapshot of a VM before upgrading software. After the upgrade, the administrator is no longer able to boot up the VM..To reinstate the VM snapshot, which menu option should the administrator choose in Cisco UCS Director? 

A. Revert Snapshot 

B. Rollback Snapshot 

C. Delete Snapshot 

D. Edit Golden Snapshot 

Answer: A 


Q52. Which two Cisco UCS Director roles include Service-End-User creation? (Choose two.) 

A. MSP admin 

B. group admin 

C. IS admin 

D. system.admin 

E. all policy admin 

Answer: B,D 


Q53. How many policies are required by Cisco UCS Director to provision VMs? 

A. 2 

B. 4 

C. 6 

D. 8 

Answer: B 


Q54. Which two statements about Cisco UCS Director default user roles are true? (Choose two.) 

A. They allow read-only access to all modules. 

B. They reduce system deployment times. 

C. They should never be used for security reasons. 

D. They are system-defined and available by default. 

E. They allow read and write access to all modules. 

Answer: B,D 


Q55. Which category shows the available remaining capacity data for individual ports or collectively in the Aggregation Pools view? 

A. Role 

B. Type 

C. Group 

D. Firmware Version 

Answer: A 

Reference: http://www.cisco.com/c/dam/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucsperformance-mgr/getting-started-guide/1-0/ucs-pm-getting-started-guide.pdf (page 40) 


2passeasy.com

Latest 210-455 free practice exam:

Q56. A cloud administrator for an enterprise organization.must add additional storage.to a specific VM. Which action does the administrator execute to accomplish this task in Cisco UCS Director? 

A. Resize VM 

B. Resize VM Memory 

C. Add VM Memory 

D. Configure VM 

Answer: A 


Q57. In which module is site debugging turned on in Cisco Prime Service Catalog? 

A. Logging 

B. Service Manager 

C. Administration 

D. Service Link 

Answer: C 


Q58. Which three options list network management features that Cisco UCS Director provides? (Choose three.) 

A. IP group and address management 

B. allows to configure VLANs 

C. vNICs, port groups, and port profiles 

D. IP and DHCP allocation 

E. QoS 

F. packet sniffing 

Answer: A,B,C 


Q59. A cloud administrator has deployed Cisco Prime Service Catalog. After deployment, which.tool is used to build application models which are then deployed into Cisco Prime Service Catalog for consumption? 

A. Heat Orchestration 

B. Stack Designer 

C. End-User Storefront 

D. Administrative Portal 

Answer: B 


Q60. Which two features are available in the Cisco UCS Director chargeback module? (Choose two.) 

A. Reusable Cost Models 

B. Top 10 Reports 

C. Dashboard 

D. Quotas and Limits 

E. Universal Compatibility 

Answer: A,C