Were you aware that you could get professional inside Introducing Cisco Cloud Administration? Did you actually give some thought to dui attorney las vegas would desire or perhaps desire the following Cisco? Exambible should make it easier to respond to each inquiries, as well as add the remainder blanks relating to this accreditation track. A Cisco 210-455 was created for everyone who is needs or even really wants to verify expertise around the Cisco merchandise. As being the Cisco 210-455 fixed has become one software regarding vital the actual commerce, you will discover all by yourself in the frightening should accerdit your understanding in these bundle.

2021 Oct 210-455 free exam questions

Q31. An engineer would like to execute VM power action in a workflow format and must add numerous tasks to a workflow. Which component should be used? 

A. Orchestration 

B. Bare Metal Agent 

C. Portal 

D. Cisco Network Services Manager 

Answer: A 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucsdirector/custom-task-mgmt-guide/4-

1/b_Cisco_UCS_Director_Custom_Task_Management_Guide.pdf (page 13) 


Q32. Which option describes when you can log into a secondary user role profile in Cisco UCS Director? 

A. as a system default profile 

B. through the Administration module by selecting "users", "manage profiles", and then right-click the profile to be used 

C. login with username "profile name" 

D. using system advanced controls 

Answer: C 


Q33. A cloud administrator is deploying a web application in the private cloud of an enterprise organization. It consists of an application and database servers. Upon deployment, the cloud administrator notices that the application cannot be accessed from the Internet. The administrator investigates and discovers that the issue resides within the outside IP of the Cisco VSG. 

Where should the administrator go to fix the configuration problem? 

A. Application Container Settings 

B. Application Container Templates 

C. Application Container Policy 

D. Application Container Properties 

Answer: B 


Q34. A program is set up to count the number of lines in a file. An engineer is performing cloud monitoring to check the performance. What is the result for this program? 

A. CPU bound 

B. memory bound 

C. cache bound 

D. I/O bound 

Answer: D 


Q35. Which three components make up the Heat Orchestration piece of Cisco Prime Service Catalog? 

(Choose three) 

A. Orchestration service with embedded Heat engine 

B. Swift 

C. Glance 

D. Keystone 

E. RabbitMQ server 

F. Stack Designer 

Answer: A,D,E 


210-455  free draindumps

Renew 210-455 test questions:

Q36. Which option lists the different container types available in Cisco UCS Director under Menu Bar > Solutions > VACS Container? 

A. Cisco VACS 3 Tier (Internal), Cisco VACS 3 Tier (External), Cisco VACS Custom Container 

B. Cisco VACS 3 Tier (Inbound), Cisco VACS 2 Tier (Outbound), Cisco VACS Dual Container 

C. Cisco VACS 4 Tier (Internal), Cisco VACS 4 Tier (External), Cisco VACS Custom Container 

D. Cisco VACS 4 Tier (Inbound), Cisco VACS 4 Tier (Outbound), Cisco VACS Dual Container 

Answer: A 


Q37. An engineer wants to add a workflow that allows users to make a service request. Which Cisco 

Prime Service Catalog type should be used? 

A. Service Container 

B. Standard 

C. Advanced 

D. Virtual Machine 

Answer: B 


Q38. An engineer is downloading logs from Cisco UCS Director. Which file format can be used for all log files? 

A. RAR 

B. ZIP 

C. TAR GZ 

D. TAR 

E. GZIP 

Answer: B 

Reference: http://www.cisco.com/c/en/us/td/docs/unified_computing/ucs/ucsdirector/troubleshooting-guide/b_UCS_Director_Troubleshooting_guide.pdf (page 13) 


Q39. Which server is needed to.display the correct time in Cisco UCS Director?.

A. NTP server 

B. DHCP server 

C. SMTP server 

D. syslog server 

Answer: A 


Q40. A Nexus 1000v is installed with the VSM in a switching module and the VEM in a cloud environment. Which statement is incorrect about the VSM and VEM? 

A. VLANs can be shared with multiple VSM installations. 

B. VSM module requires three interfaces such as management, control and packet. 

C. VSM L3 mode uses IP address to communicate with VEM. 

D. SVS domain ID can be same with multiple VSM installations. 

Answer: B