Approved of 220-801 training materials and vce for CompTIA certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q221. - (Topic 3) 

A printer technician is sent to work on a fuser in a laser printer that is not adhering toner properly to the paper. While onsite Joe, an end user, reports that he has been having frequent paper jams as well. Which of the following would be the BEST course of action to repair the printer? 

A. Install a manufacturer recommended maintenance kit 

B. Install the fuser, replace the toner cartridge, and replace the pickup and separation rollers 

C. Install the fuser and also replace the high voltage power supply 

D. Install the fuser as the paper jams were probably also caused by the defective fuser 

Answer: A 


Q222. - (Topic 7) 

Which of the following laptop display types relies on a backlight for the display presentation? 

A. LCD 

B. LED 

C. CRT 

D. Plasma 

Answer: A 

Explanation: 

http://electronics.howstuffworks.com/lcd.htm 


Q223. DRAG DROP - (Topic 5) 

Drag and drop the IP address next to the appropriate description. 

Answer: 


2passeasy.com

Updated comptia 220-801 test:

Q224. - (Topic 1) 

A printer is not pulling paper out of the paper tray. Which of the following is the MOST possible cause of the problem? 

A. Pickup rollers 

B. Print head 

C. Drum 

D. Fuser 

Answer: A 


Q225. - (Topic 6) 

Which of the following media types is BEST for backups of very large storage systems? 

A. Blu-Ray 

B. CD-ROM 

C. DVD 

D. Tape 

Answer: D 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Magnetic_tape_data_storage 


Q226. - (Topic 3) 

When installing a floppy drive data cable, it is important for a technician to ensure which of the following? (Select TWO). 

A. Availability of compatible power connectors 

B. Adequate hard drive capacity 

C. Correct CPU clock speeds 

D. Correct Master/Slave jumper settings 

E. Proper orientation of the data cable 

Answer: A,E 


2passeasy.com

Free comptia a+ 220-801 and 220-802 exams:

Q227. - (Topic 1) 

Which of the following pin pairs remain with the same wire color for either T568A or T568B? 

A. Pair 1 & 8 

B. Pair 2 & 7 

C. Pair 3 & 6 

D. Pair 4 & 5 

Answer: D 


Q228. - (Topic 1) 

Which of the following would be the MOST important factor to consider when building a virtualization workstation? 

A. High-end graphics card with onboard memory 

B. A compact form factor 

C. Dual monitor support 

D. Maximum RAM and CPU cores 

Answer: D 


Q229. - (Topic 3) 

Which of the following laser printer parts creates the image on the drum that picks up toner? 

A. Fusing assembly 

B. Registration assembly 

C. Laser scanner assembly 

D. Transfer roller 

Answer: C 


Q230. - (Topic 4) 

Which of the following would be a typical use for a KVM? 

A. Archiving network data B. Networking several PCs 

C. Providing network printer sharing 

D. Sharing peripherals among several PCs 

Answer: D