Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q211. - (Topic 3) 

A technician has been dispatched to install a maintenance kit in a laser printer. Which of the following components should the technician avoid touching when performing the installation? 

A. Fuser housing 

B. Transfer roller 

C. Pickup roller 

D. Toner cartridge 

Answer: B 


Q212. - (Topic 6) 

Chain of custody needs to be kept intact for which of the following reasons? 

A. To ensure data preservation during evidence inspection 

B. To ensure that the evidence is not left at the scene 

C. To ensure evidence is admissible in legal proceeding D. To ensure evidence is returned to proper owner 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.cse.scu.edu/~tschwarz/COEN252_09/Lectures/legalissues.html 


Q213. - (Topic 3) 

The computer keeps rebooting, losing power, and shutting down intermittently. After verifying that there are no issues with overheating the technician suggests that PSU possibly needs to be replaced. Which of the following tools will technician use to determine if the PSU is the cause? 

A. Cable tester 

B. Toner probe 

C. Multimeter 

D. Loopback plug 

Answer: C 


2passeasy.com

Abreast of the times 220-801 acronyms:

Q214. - (Topic 6) 

Which of the following motherboards would fit in an ATX case? 

A. BTX 

B. ITX 

C. Ultra ATX 

D. Micro ATX 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.tomshardware.com/forum/275124-30-micro-standard 


Q215. - (Topic 1) 

Which of the following parts of a laptop screen provides illumination for the LCD? 

A. Inverter 

B. Backlight 

C. Inverter connector cable 

D. Bezel 

Answer: B 


Q216. - (Topic 3) 

Which of the following Internet connection types would be MOST susceptible to interference from weather? (Select TWO). 

A. Dial-up 

B. Line-of-sight 

C. Satellite 

D. Cable 

E. DSL 

Answer: B,C 


2passeasy.com

High quality a+ certification 220-801:

Q217. - (Topic 7) 

Which of the following media has a capacity of 8.6 GB? 

A. CD 

B. DL DVD 

C. DL Blu-ray 

D. DVD 

Answer: B 

Explanation: 

A version of DVD called DL DVD has more capacity than any other DVD variety. At 8.6 GB it can hold a lot more data than its predecessors. DL means dual layer. You can write to the either side of the disk. The normal DVD has only single layer to write to whereas DL DVD has both side up and down to write data. Therefore, the capacity is doubled. 


Q218. - (Topic 3) 

Which of the following cable types is used to transmit data from a satellite dish to the satellite modem? 

A. CAT5e 

B. CAT3 

C. Fiber 

D. RG-6 

Answer: D 


Q219. - (Topic 4) 

A technician is building a new workstation for a user that will be performing 3D video rendering. Which of the following is MOST likely a requirement for this workstation? (Select TWO). 

A. Gigabit Network Access 

B. Specialized Video Card 

C. HDMI Output 

D. Additional USB 3.0 Ports 

E. Liquid Cooling 

F. High Capacity Hard drive 

Answer: B,F 


Q220. - (Topic 7) 

Which of the following RAM types are compatible with PC2700 and maintain the same performance? 

A. PC 2400 

B. PC 3200 

C. PC2 4200 

D. PC2 5300 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.tomshardware.com/forum/266969-30-compatiblity-pc3200-pc2700