Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q161. - (Topic 6) 

Which of the following should be recommended for cooling a high-end gaming PC? (Select TWO). 

A. Power saving NIC 

B. Passive cooling 

C. Additional case fans 

D. Liquid cooling system 

E. Lower wattage power supply 

Answer: C,D 

Explanation: 

http://www.widowpc.com/2005/06/cooling_a_gamin.php 


Q162. - (Topic 7) 

Which of the following BEST represents a hardware requirement for building a PC that will specialize in gaming? (Select TWO). 

A. Large hard drive space 

B. Specialized cooling 

C. HDMI output 

D. TV tuner 

E. High-end graphics card 

Answer: B,E 

Explanation: 

Gaming is about graphics and the processing of graphics in the back end. A gaming PC needs high end graphics card for smooth function and liquid cooling to cool down the components that go hot when working continuously. 


Q163. - (Topic 2) 

When installing a wide SCSI controller in a computer, which ID number should be configured on the controller to give it the highest priority in the chain? 

A. 0 

B. 7 

C. 8 

D. 15 

Answer: B 


220-801  test questions

Avant-garde exam 220-801 pdf:

Q164. - (Topic 3) 

Which of the following represents fan connector sizes on a motherboard? 

A. 1-pin and 2-pin 

B. 1-pin and 3-pin 

C. 2-pin and 3-pin 

D. 2-pin and 5-pin 

Answer: C 


Q165. - (Topic 2) 

Which of the following 802.11 standards has a MAXIMUM bandwidth throughput of 54Mbps and uses 2.4GHz frequency? 

A. A 

B. B 

C. G 

D. N 

Answer: C 

163. - (Topic 2) 

A customer wants to be able to archive a large 15 to 20 GB project to optical media using a single disk. Which of the following should a technician recommend? 

A. Blu-Ray writer 

B. DVD-RW drive 

C. Dual Layer DVD burner 

D. CD-ROM burner 

Answer: A 


Q166. - (Topic 3) 

Which of the following appliances can function as a connection point between network devices as well as provide access to the Internet? 

A. Hub 

B. Router 

C. Bridge 

D. Switch 

Answer: B 


2passeasy.com

Breathing actualtests 220-801:

Q167. - (Topic 4) 

A printer is having constant paper jams at both input trays. The printer was operating normally this morning. Which of the following is the FIRST thing that should be performed to troubleshoot the problem? 

A. Clean all of the printer rollers with alcohol. 

B. Replace the rollers in the printer. 

C. Replace the paper with new stock. 

D. Remove and clean the print heads. 

Answer: C 


Q168. - (Topic 1) 

A user, Ann, states that her laser printer has a smudge that repeats itself every couple inches down the center of each page. Which of the following components MOST likely needs replacing? 

A. Rollers 

B. Fuser 

C. Toner drum 

D. Pickup assembly 

Answer: C 


Q169. - (Topic 5) 

Which of the following devices might need drivers installed so that it can be recognized by the operating system and function properly? 

A. Speakers 

B. Monitors 

C. Scanners 

D. Projectors 

Answer: C 

Explanation: 

Scanner is a peripheral device that needs drivers to function properly. A scanner will not be able to show the scanned page on the computer until it has the necessary files to transfer the data to a PC. 


Q170. - (Topic 3) 

A cellular mobile hot-spot would create which of the following network types? 

A. MAN 

B. LAN 

C. WAN 

D. PAN 

Answer: D