Real of 220-801 testing engine materials and item pool for CompTIA certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q301. - (Topic 3) 

Which of the following would be used to connect two remote sites? 

A. Switch 

B. Access point 

C. Router 

D. Hub 

Answer: C 


Q302. - (Topic 2) 

Which of the following types of connectors is used on a VGA cable? 

A. DVI-A 

B. RCA 

C. DE-15 

D. BNC 

Answer: C 


Q303. - (Topic 1) 

Which of the following ports is used by default for DNS traffic? 

A. 25 

B. 53 

C. 143 

D. 3389 

Answer: B 


220-801  testing engine

Improved 220-801 testking:

Q304. - (Topic 5) 

Which of the following network devices uses NAT to convert private IP addresses into public IP addresses? 

A. NAS 

B. Firewall 

C. Hub 

D. Bridge 

Answer: B 

Explanation: 

http://superuser.com/questions/409404/why-do-we-have-nat-if-we-could-just-assign-a-public-ip-address 


Q305. - (Topic 6) 

Which of the following can ONLY be installed when a laptop is turned off and disconnected from all power sources? 

A. PCMCIA device 

B. Express card 54 device 

C. SODIMM chip 

D. USB expansion hub 

Answer: C 

Explanation: 

SODIMM module can be installed when the laptop is turned off completely and disconnected from all power sources. 


Q306. - (Topic 6) 

Which of the following socket types is for an AMD CPU? 

A. 940 

B. 775 

C. 1155 

D. 1366 

Answer: A 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Socket_940 


2passeasy.com

Breathing exam 220-801 pdf:

Q307. - (Topic 1) 

After making a long CAT5 cable, the technician fears that the cable may have been damaged during the pull, but does not have a cable tester. Which of the following would be the BEST alternative tool to determine whether there are any breaks or shorts in the cable? 

A. Multimeter 

B. Voltmeter 

C. Loopback plug 

D. Punchdown tool 

Answer: A 


Q308. - (Topic 1) 

A technician is not able to boot to Windows OS. A “Non-bootable device found” message appears on the screen when the computer restarts. Which of the following is the MOST possible cause of the error message? 

A. MBR is corrupt on the HDD. 

B. HDD is set to Cable Select. 

C. The operating system is corrupt. 

D. A bootable HDD is not recognized in the BIOS. 

Answer: D 


Q309. - (Topic 6) 

Which of the following 802.11 standards has the MAXIMUM throughput of 11 Mbps? 

A. A 

B. B 

C. G 

D. N 

Answer: B Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/IEEE_802.11 


Q310. - (Topic 6) 

A computer turns on and a "Date and Time Not Set" message appears on the screen after the manufacturer logo. Which of the following is the MOST possible cause? 

A. The computer was not shut down properly. 

B. The CMOS battery needs to be replaced. 

C. The OS has stopped synching with the NTP server. 

D. The system BIOS is corrupted. 

Answer: B 

Explanation: 

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080530122837AAWGKXd