Verified of 220-801 exam cram materials and torrent for CompTIA certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q511. - (Topic 1) 

Which of the following protocols would an email client use? 

A. HTTP 

B. SNMP 

C. POP3 

D. SFTP 

Answer: C 


Q512. - (Topic 1) 

A customer has asked for the ability to operate dual digital monitors. Which of the following is the BEST solution for accomplishing this? 

A. Split the onboard video port. 

B. Update the video drivers to allow for multiple monitors. 

C. Add an adaptor to the onboard VGA port. 

D. Install a video card with multiple DVI ports. 

Answer: D 

47. - (Topic 1) 

When installing multiple SCSI drives in a system, which of the following is correct? 

A. All drives must have the same SCSI ID. 

B. Drives will be automatically assigned an ID by the controller. 

C. Drives in the same RAID array must have the same SCSI ID. 

D. Each drive must have a different SCSI ID. 

Answer: D 


Q513. - (Topic 2) 

Which of the following would be a necessary step in performing preventive maintenance on a thermal printer? 

A. Replace the print head 

B. Apply the maintenance kit 

C. Clean the heating element 

D. Replace the toner 

Answer: C 


2passeasy.com

Improved comptia 220-801 exam:

Q514. - (Topic 6) 

Which of the following uses Intel's core i CPUs? (Select TWO). 

A. F 

B. 1366 

C. 775 

D. 1155 

E. AM3 

Answer: B,D 

Explanation: 

http://www.eggxpert.com/forums/thread/710354.aspx 


Q515. - (Topic 2) 

Which of the following technologies uses a Cold Cathode Florescent Lamp Inverter to backlight the screen? 

A. Plasma 

B. LCD 

C. LED 

D. OLED 

Answer: B 


Q516. - (Topic 5) 

Which of the following display connections has 15-pins? 

A. RGB 

B. VGA 

C. DVI 

D. HDMI 

Answer: B 

Explanation: 

http://pinouts.ru/Video/VGA15_pinout.shtml 


2passeasy.com

Approved comptia a+ exams 220-801:

Q517. - (Topic 3) 

Joe would like an Internet connection that is always on, stable, and not influenced by atmospheric conditions. Which of the following Internet connection types would BEST meet Joe’s requirements? 

A. Dial-up 

B. Mobile Hotspot 

C. Satellite 

D. Cable 

Answer: D 

370. - (Topic 3) 

Which of the following is the valid port for remote desktop protocol? 

A. 110 

B. 443 

C. 3389 

D. 8080 

Answer: C 


Q518. - (Topic 3) 

When purchasing a new copy of Windows, which of the following CPU characteristics needs to be taken into account? 

A. Cache size 

B. Core count 

C. Clock speed 

D. Architecture 

Answer: D 


Q519. - (Topic 2) 

For a wireless network configured to use WPA2 with AES encryption, which of the following is the MAXIMUM bit strength of the encryption? 

A. 64 bits 

B. 128 bits 

C. 256 bits 

D. 1024 bits 

Answer: C 


Q520. - (Topic 3) 

Which of the following ports is used for HTTPS traffic by default? 

A. 80 

B. 143 

C. 443 

D. 8080 

Answer: C