Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q201. - (Topic 6) 

Which of the following RAM modules has a PC rating of 10600? 

A. DDR 

B. SDRAM 

C. DDR3 

D. DDR2 

Answer: C 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/DDR3_SDRAM 


Q202. - (Topic 4) 

A technician is tasked with adding an expansion card to connect an external device. Which of the following expansion cards would provide the FASTEST data transfer speeds? 

A. IEEE 1394 

B. USB 2.0 

C. RS-232 

D. EIDE 

Answer: A 

475. - (Topic 4) 

In which of the following situations should an MSDS be consulted? 

A. A new cleaning solution is used 

B. The corner of a desk snaps off 

C. An office window is shattered 

D. Soda is spilled on the floor 

Answer: A 


Q203. - (Topic 5) 

Which of the following is the BEST protocol to use for securely transferring large files? 

A. Telnet 

B. SSH 

C. SFTP 

D. FTP 

Answer: C 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/SSH_File_Transfer_Protocol 


2passeasy.com

Up to the minute comptia 220-801 exam:

Q204. - (Topic 1) 

Which of the following are standard AMD processor socket types? (Select TWO). 

A. 1366 

B. 1155 

C. 940 

D. LGA 

E. F 

Answer: C,E 


Q205. - (Topic 2) 

Which of the following types of connectors would be found to connect printers and scanners to a device that did not have any network connections? 

A. RJ-45 

B. Parallel 

C. RJ-11 

D. BNC 

Answer: B 

199. - (Topic 2) 

A laptop user has asked a technician to purchase a device that allows for central connection of multiple external devices. The user is cost-sensitive, so they would like a device that does not provide power to the laptop during usage. Which of the following items would BEST fit the user’s needs? 

A. Docking Station 

B. Parallel Port Selector 

C. Port Replicator 

D. Ethernet Hub 

Answer: C 


Q206. - (Topic 3) 

Which of the following is the MAIN difference between LED and OLED displays? 

A. LED employ organic materials while OLED do not. 

B. OLED use light emitting polymers while LED do not. 

C. LED emit light in all directions while OLED do not. 

D. OLED do not require a voltage differential while LED do. 

Answer: B 


2passeasy.com

Real powerpoint slides for comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q207. - (Topic 5) 

Which of the following devices transmits data to all ports regardless of final destination? 

A. Firewall 

B. Router 

C. Switch 

D. Hub 

Answer: D 

Explanation: 

http://computernetworkingnotes.com/comptia-n-plus-study-guide/network-devices-hub-switch- router.html (seeHub) 


Q208. - (Topic 2) 

Which of the following can be used as the default gateway for the 192.168.1.0/24 network? 

A. 192.168.0.1 

B. 192.168.0.255 

C. 192.168.1.0 

D. 192.168.1.10 

Answer: D 


Q209. - (Topic 2) 

After making repairs to a user’s system, which of the following actions should a technician take? 

A. Close the case and wait for the customer to call again in the future 

B. Leave the case open in the event a similar issue arises 

C. Contact the customer a few days later to determine the state of repairs 

D. Wait to update service records until the repair is confirmed 

Answer: C 


Q210. - (Topic 3) 

A customer had a small electrical fire in one of their older home computers but it was easily put out because there was a box of baking soda in the kitchen. In the future the customer wants to be better prepared. The customer contacts the technician for the right fire extinguisher. Which of the following should be recommended? (Select TWO). 

A. Class K extinguisher 

B. Bigger box of baking soda 

C. Class ABC extinguisher 

D. Class B extinguisher 

E. Class C extinguisher 

Answer: C,E