Top Quality of 220-801 practice materials and class for CompTIA certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q441. - (Topic 1) 

A technician is asked to verify that a CAT5 patch cord, created by another technician, is in working order. Which of the following tools should the technician use to verify the patch 

cord? 

A. Multimeter 

B. Toner probe 

C. Loopback plug 

D. Cable tester 

Answer: D 


Q442. - (Topic 4) 

Which of the following memory types is normally associated with the RAM in a desktop PC? 

A. Non-ECC 

B. ROM 

C. SODIMM 

D. ECC 

Answer: A 


Q443. - (Topic 3) 

Which of the following types of connectors can use a maximum of 8 strands of wires? 

A. RJ-11 

B. RS-232 

C. RJ-45 

D. BNC 

Answer: C 


220-801  practice

Abreast of the times comptia a+ 220-801 and 220-802 exams:

Q444. - (Topic 4) 

Anne, a technician, is asked to immediately fix a CEO’s tablet that is not connecting to the network, and she realizes it is missing its static IP settings. When she returns to her desk with the tablet to research the correct settings, the CEO comes over and berates her for walking away with the equipment. Which of the following is the BEST way to handle this situation? 

A. Hand the tablet back unfixed so the CEO is immediately appeased. 

B. Politely explain the reason for removing the tablet and return it after inputting the settings. 

C. Complete the settings fix before handing the tablet to the CEO, then immediately inform her Manager. 

D. Calmly explain why she was correct for taking the tablet. 

Answer: B 


Q445. - (Topic 4) 

A department’s multifunction printer just had a maintenance kit installed. When Joe prints the first page after maintenance is performed, the page has random spots and blotches on the front and back. Which of the following actions would BEST solve this? 

A. Reset the printer’s maintenance kit level. 

B. Run a cleaning page through the printer. 

C. Replace the toner cartridge. 

D. Run the printer calibration utility. 

Answer: B 


Q446. - (Topic 3) 

A customer requests a technician to build a Home Server PC with a RAID array. The customer will be using a NAS as a backup system. Which of the following RAID configuration with SATA hard drives would provide the BEST performance? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 5 

D. RAID 10 

Answer: A 


2passeasy.com

100% Guarantee comptia a+ exams 220-801:

Q447. - (Topic 1) 

Which of the following is a private class B IP address? 

A. 10.0.15.1 

B. 172.16.0.1 

C. 172.33.1.1 

D. 192.168.1.1 

Answer: B 


Q448. - (Topic 4) 

Which of the following is the MAXIMUM data transfer rate of Bluetooth v3.0? 

A. 1Mbps 

B. 3Mbps 

C. 24Mbps 

D. 54Mbps 

Answer: C 


Q449. - (Topic 3) 

Impact printers use which of the following technology combinations for generating printed output? 

A. Pin / Ribbon 

B. Nozzle / Ink 

C. Drum / Toner 

D. Heat / Ribbon 

Answer: A 


Q450. - (Topic 4) 

A technician receives a maintenance kit in the mail for a printer. The maintenance kit contains a fuser, a pickup roller, and four paper rollers. Into which of the following types of printers should this maintenance kit be installed? 

A. Impact 

B. Laser 

C. Thermal 

D. Inkjet 

Answer: B