Highest Quality of 220-801 test questions materials and training materials for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q21. - (Topic 3) 

Which of the following is a feature of both triple and dual channel memory architectures? 

A. Small pieces of data are interleaved to reduce latency 

B. Data is processed asymmetrically from each RAM channel 

C. Three RAM modules can be used in this architecture and have the best performance 

D. They are flexible as RAM can be different manufacturers and sizes 

Answer: A 


Q22. - (Topic 2) 

A user has lost connection to the Internet, but can still browse locally shared folders. Which of the following connections is MOST likely down? 

A. SAN 

B. WAN 

C. LAN 

D. PAN 

Answer: B 


Q23. - (Topic 4) 

After identifying illegal activity on a small business computer, a business owner asks the office secretary to log into the system to retrieve various files. Which of the following aspects of procedural forensic analysis were violated in this scenario? 

A. Data preservation 

B. Proper channel reporting 

C. Initial response identification 

D. Tracking of documentation 

Answer: A 


220-801  test questions

Up to date 220-801 acronyms:

Q24. - (Topic 2) 

Which of the following is a standard Intel processor socket type? 

A. F 

B. 754 

C. 940 

D. LGA 

Answer: D 


Q25. - (Topic 3) 

Which of the following cable types has the LONGEST transmission range? 

A. CAT6 

B. CAT5e 

C. Single-mode fiber 

D. Multimode fiber 

Answer: C 


Q26. - (Topic 7) 

Which of the following expansion cards would provide support for additional internal storage? 

A. Video capture 

B. Modem 

C. USB port 

D. RAID controller 

Answer: D 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Disk_array_controller 


2passeasy.com

Vivid comptia 220-801 exam answers:

Q27. - (Topic 1) 

Which of the following would be included when documenting the MOST recent policy on corporate behavior? 

A. Page numbers 

B. Author of the document 

C. A complete table of contents 

D. Last revision dates and version numbers 

Answer: D 


Q28. - (Topic 2) 

A new server has recently been purchased and needs to have the RAID configured for its four drives. Which of the following RAID levels would be set up to provide the BEST performance and data protection? 

A. 0 

B. 1 

C. 4 

D. 5 

Answer: D 


Q29. - (Topic 1) 

Which of the following cable types is MOST often found in Plain Old Telephone Service (POTS)? 

A. RG-6 

B. CAT3 

C. RG-59 

D. Multi-mode 

Answer: B 


Q30. - (Topic 2) 

Which of the following devices requires 3.3V of power from the motherboard? A. SLI Video Card 

B. DVD-ROM Drive 

C. USB Port 

D. Serial Port Card 

Answer: D