Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q421. - (Topic 3) 

A customer would like to be able to watch TV on their home computer and record television shows. Which of the following should be installed in their machine? 

A. FireWire card 

B. Tuner card 

C. Wireless card 

D. Serial card 

Answer: B 


Q422. - (Topic 3) 

Which of the following Internet connection types uses analog transmission? (Select TWO). 

A. DSL 

B. Dial-up 

C. IDSN 

D. WiMAX 

E. Satellite 

Answer: A,B 


Q423. - (Topic 1) 

Which of the following is NOT a best practice when prohibited activity is suspected? 

A. Back up the hard drive 

B. Turn off the computer 

C. Document the incident 

D. Identify the content 

Answer: B 


2passeasy.com

Leading comptia 220-801 pdf:

Q424. - (Topic 3) 

The security team has implemented new guidelines on how to handle sensitive information stored on workstations based on a past incident involving information found on donated workstations. Which of the following should be completed by technicians before donating the workstations? 

A. Install a new operating system 

B. Delete users’ data before donation 

C. Write the drive with 1’s and 0’s three times 

D. Delete all partitions of the hard drive 

Answer: C 


Q425. - (Topic 5) 

The helpdesk technician has been tasked to reinstall the OS on a desktop and has already inserted the OS install disk in the CD-ROM. Which of the following would MOST likely need to be configured within the BIOS to continue reinstalling the OS? 

A. BIOS password 

B. Flash BIOS for firmware upgrade 

C. Boot sequence 

D. Clock speeds 

Answer: C 

Explanation: 

To boot the OS from the CD ROM, you need to change the boot sequence to boot from CD ROM first. Normally, the boot sequence is to boot from hard disk and if it is unable to find boot files there, it will look for it in a CD ROM. After that, it will look into other places like a floppy disk drive and PXE boot. 


Q426. - (Topic 5) 

Which of the following tools are commonly used to remove dust and debris from inside a computer? (Select TWO). 

A. Cotton and alcohol 

B. Vacuum 

C. Compressed air 

D. Anti-bacterial surface cleaner 

E. Feather duster 

Answer: B,C 

Explanation: 

Use vacuum and compressed air to clean dust and debris that accumulates inside a computer. Vacuum will suck the debris and dust and the compressed air will blow out the fine particles of dust from nooks and corners inside a computer. 


2passeasy.com

High value powerpoint slides for comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q427. - (Topic 4) 

A technician configures a new laptop for a customer and tests it before packing it up. When the laptop arrives, it is unable to connect to any wireless networks. Which of the following should the technician instruct the customer to check FIRST? 

A. Amount of Installed RAM 

B. Updated WiFi drivers 

C. CMOS battery 

D. External toggle switch 

Answer: D 


Q428. - (Topic 1) 

Which of the following connector types is found on coaxial cables? 

A. F 

B. ST 

C. RJ-11 

D. RJ-45 

Answer: A 


Q429. - (Topic 1) 

Which of the following BIOS features should be enabled to increase security of the physical computer? 

A. Chassis Intrusion Detection 

B. Advanced Configuration and Power Interface 

C. Antivirus Software 

D. Temperature Monitoring 

Answer: A 


Q430. - (Topic 3) 

A printer using multi-part forms has just had the ribbon replaced. After running a print job, the end user reports that the print is not visible on the third and fourth copies of the form. Which of the following will correct the issue? 

A. Decrease the character per minute rate 

B. Increase the platen gap 

C. Increase the character per minute rate 

D. Decrease the platen gap 

Answer: D 

239. - (Topic 3) 

Which of the following connectors are typically used to terminate an RG-6 cable? (Select TWO). 

A. RJ-45 

B. BNC 

C. ST 

D. DIN-9 

E. F 

Answer: B,E