Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q491. - (Topic 7) 

Since calling in an issue two days ago, a user reports that they have not heard from a help desk technician. Which of the following is the MOST appropriate response? 

A. Let the user know that there is no record of the initial call. 

B. Let the user know that the problem will be escalated immediately. 

C. Let the user know that the technician will be out to resolve the problem tomorrow. 

D. Close the initial ticket that was issued and open a new help desk ticket for the user. 

Answer: B 

Explanation: 

You need to assure the user that the problem has been escalated and give a time frame in which the problem will be resolved definitively. 


Q492. - (Topic 3) 

Which of the following allows for audio and video connections using a single cable? 

A. HDMI 

B. Parallel 

C. DVI-A 

D. eSATA 

Answer: A 


Q493. - (Topic 7) 

A customer asked the technician to upgrade the RAM in a laptop. Upon inspection of the RAM bay, the technician only found one RAM slot, however the laptop is specified to have two. Where would the other memory slot be typically located? 

A. Inside the display bezel 

B. Second hard drive bay 

C. Above the PC card slot 

D. Under the keyboard 

Answer: D 

Explanation: 

In some laptop models, the memory slot is situated right beneath the keyboard. It can be accessed through the door at the bottom of the laptop. 


220-801  testing engine

Most recent comptia 220-801 release date:

Q494. - (Topic 2) 

Which of the following features allows an operating system to access multiple virtual processors? 

A. Hyper threading 

B. Integrated GPU 

C. L2 cache 

D. Multiple cores 

Answer: A 


Q495. - (Topic 3) 

A user’s laptop does not produce sound even though the volume settings are at maximum in the operating system. Which of the following would MOST likely resolve this issue? 

A. A new sound card 

B. A new speaker 

C. A BIOS update 

D. A hardware volume control 

Answer: D 


Q496. - (Topic 1) 

A dial-up modem uses which of the following types of connectors? 

A. RJ-11 

B. RG-59 

C. RJ-45 

D. RG-6 

Answer: A 


2passeasy.com

Refined comptia 220-801 practice test:

Q497. - (Topic 2) 

Which of the following is correct about differences in CAT5 and CAT6 connectors? 

A. CAT5 connectors have locking tabs 

B. CAT5 and CAT6 use the same connectors 

C. CAT6 supports three different wiring standards 

D. CAT6 connectors are longer for better contact 

Answer: B 


Q498. - (Topic 3) 

A technician is examining a UTP cable and notices that pins 1, 2, 3, and 6 are not the same on both ends of the cable. Which of the following is the type of cable the technician has? 

A. Coaxial cable 

B. Cross over cable 

C. Patch cable 

D. Plenum cable 

Answer: B 


Q499. - (Topic 3) 

Which of the following devices would need to be installed on a computer to allow the user to make video conference calls? 

A. Webcam 

B. Digitizer 

C. LCD display 

D. Microphone 

Answer: A 


Q500. - (Topic 1) 

A technician is installing a liquid cooling system for a high-end gaming PC. Which of the following liquids is MOST likely used for cooling? 

A. Iodine 

B. Mercury 

C. Thermal paste 

D. Oil 

Answer: D