Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q121. - (Topic 6) 

Which of the following can be implemented on a WAP to ensure that only certain client machines can access it? 

A. Wire encryption 

B. Disabling SSID 

C. MAC filtering 

D. Port forwarding 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.techrepublic.com/article/the-pitfalls-of-mac-filtering/ 


Q122. - (Topic 2) 

A user already has 2 RAM modules in a 64-bit Windows 7 PC. Each is a 1GB DDR-PC1600 RAM module. The user has 2 additional RAM modules that are each 2GB DDR-PC800. Which of the following is true about the PC after installing the additional RAM modules? 

A. The system only accesses the pair of 2GB RAM modules 

B. The system accesses all RAM at 100MHz 

C. The system enables ECC on all RAM modules 

D. The system will not work as all RAM has to be equal sizes 

Answer: B 

Topic 3, Volume C 


Q123. - (Topic 4) 

A multi-form impact printer is having print smearing issues and jams frequently. Which of the following should a technician do FIRST to fix both issues? 

A. Clean the print head 

B. Replace the print head 

C. Replace the ribbon 

D. Replace the paper 

Answer: B 


220-801  pdf exam

Regenerate comptia 220-801 exam:

Q124. - (Topic 3) 

An administrator creates a server to be used for translating a device IP address into a network name. Which of the following ports MUST be enabled for this server? 

A. 21 

B. 53 

C. 80 

D. 110 

Answer: B 


Q125. - (Topic 1) 

Which of the following standards would be used on a wireless router to support speeds up to 150 Mbps? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: D 


Q126. - (Topic 2) 

Which of the following would a technician need to setup a cable modem at a customer’s home? (Select TWO). 

A. Coaxial 

B. CAT5e 

C. PVC 

D. Plenum 

E. Fiber 

Answer: A,B 


2passeasy.com

Pinpoint practice test 220-801:

Q127. - (Topic 4) 

Which of the following laptop components can be replaced without having to power off the machine? 

A. Battery 

B. CPU 

C. Hard Drive 

D. Keyboard 

Answer: A 


Q128. - (Topic 2) 

Which of the following private network types would MOST likely be used for a corporation with 100, 000 employees? 

A. Class A 

B. Class B 

C. Class C 

D. APIPA 

Answer: A 


Q129. - (Topic 2) 

Which of the following cable types should always be used through life safety areas? 

A. PVC 

B. Plenum 

C. STP 

D. Fiber 

Answer: B 


Q130. - (Topic 7) 

Which of the following BEST represents a hardware requirement for building a PC that will specialize in being a Home Server? (Select TWO). 

A. Virtualization support 

B. Touch screen interface 

C. Gigabit Ethernet 

D. RAID array 

E. Dual monitors 

Answer: C,D 

Explanation: 

http://hardforum.com/showthread.php?t=1669200