Realistic of 220-801 practice test materials and pack for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q411. - (Topic 7) 

An administrator wants to prevent people outside of the building from accessing a new wireless router. Which of the following is the LEAST labor intensive method to use while setting up new workstations? 

A. Turn SSID broadcast off 

B. Use wireless encryption 

C. Institute MAC filtering 

D. Setup static IP addresses 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.speedguide.net/faq_in_q.php?qid=81 


Q412. - (Topic 6) 

Which of the following has a MAXIMUM transmission speed of 10 Mbps? 

A. CAT3 

B. CAT5 

C. CAT5e 

D. CAT6 

Answer: A 

Explanation: 

http://customcable.ca/cat5-vs-cat6/ 


Q413. - (Topic 3) 

A technician is given a failed memory module with 184 pins and is told to order a replacement. Which of the following modules will the technician order? 

A. DDR 

B. DDR2 

C. DDR3 

D. SODIMM 

Answer: A 


2passeasy.com

Renovate comptia 220-801 and 220-802:

Q414. - (Topic 3) 

Which of the following is the BEST approach a technician should take when informing a customer about their findings of any specific computer problem? 

A. Use non-technical terms. 

B. Use the appropriate acronyms. 

C. Use proper technical terms. 

D. Use email to ensure a written record. 

Answer: A 


Q415. - (Topic 3) 

When adding an additional internal SATA hard drive to a system, which of the following BIOS settings should be confirmed? 

A. TPM status 

B. Clock speed 

C. Port status 

D. Bus speed 

Answer: C 


Q416. - (Topic 5) 

Which of the following features can be configured with keyboards to assist users with disabilities? 

A. Pointer trails 

B. Magnifier 

C. Sticky keys 

D. Character map 

Answer: C 

Explanation: 

http://windows.microsoft.com/is-is/windows-xp/help/using-stickykeys 


2passeasy.com

Approved comptia 220-801 exam:

Q417. - (Topic 7) 

A user is unsatisfied with the quality of the repair that another technician has completed on their PC. Which of the following should be done to help the user? 

A. Agree with the user's complaints 

B. Clarify the user's statements 

C. Minimize the user's criticism 

D. Shadow the other technician on the next repair 

Answer: B 


Q418. - (Topic 3) 

A technician, Anne, notices there are no hardware volume control buttons on the new laptops that were ordered. Which of the following would control the volume on the laptop? 

A. Software only 

B. Bluetooth 

C. Function keys 

D. WiFi switch 

Answer: C 


Q419. - (Topic 4) 

Which of the following printer components is responsible for flipping the paper over to allow printing on both sides? 

A. Fusing assembly 

B. Image transfer assembly 

C. Duplexing assembly 

D. Paper registration assembly 

Answer: C 


Q420. - (Topic 1) 

A technician installed a new docking station for a user and they have lost the ability to connect to the network. Which of the following is the MOST likely reason? 

A. DHCP is disabled 

B. The network is down 

C. Device drivers are not loaded 

D. The product is not compatible 

Answer: C