Tested of 220-801 download materials and bible for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q191. - (Topic 5) 

Which of the following is the strongest wireless encryption method? 

A. WPA2 AES 

B. WEP 

C. WPA2 TKIP 

D. WPA 

Answer: A 

Explanation: 

http://cybercoyote.org/classes/wifi/wpa2.shtml 


Q192. - (Topic 4) 

A user is looking to have a home theater PC built. Which of the following components should a technician include in this build? 

A. TV tuner card 

B. Video card with dual monitor output 

C. USB 3.0 card 

D. PCIe RAID controller 

Answer: A 


Q193. - (Topic 6) 

A technician notices that the PC is not receiving an IP address. Which of the following tools would the technician use to troubleshoot the computer's NIC? 

A. Loopback plugs 

B. ESD mat 

C. Cable tester 

D. Toner probe 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.techopedia.com/definition/1875/loopback-plug 


2passeasy.com

Refresh actualtests 220-801:

Q194. - (Topic 1) 

A customer has purchased a 1TB internal hard drive. The customer would like to have it installed as a data drive in their existing system. The technician discovers there is no spare power supply connector for the new hard drive. Which of the following would enable the technician to EASILY accomplish the task? (Select TWO). 

A. Replace the existing hard drive. 

B. Replace the power supply. 

C. Remove the floppy disk. 

D. Remove the CD-ROM. 

E. Split an existing power connection. 

Answer: B,E 


Q195. - (Topic 7) 

Which of the following settings is controlled by jumpers? 

A. Chassis detection threshold 

B. Fan speed 

C. USB voltage 

D. Drive hierarchy 

Answer: D 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Jumper_(computing) 


Q196. - (Topic 2) 

Which of the following is the MAXIMUM number of unique addresses in a Class C network? 

A. 64 

B. 128 

C. 254 

D. 255 

Answer: C 

152. - (Topic 2) 

A technician needs to set up three wireless AP's in a single small office building. Which of the following channels should the technician select (one channel per AP) to ensure the APs do not interfere with each other? (Select THREE). 

A. 1 

B. 3 

C. 5 

D. 6 

E. 7 

F. 8 

G. 10 

H. 11 

Answer: A,D,H 


2passeasy.com

Download comptia 220-801 test:

Q197. - (Topic 4) 

Which of the following laser printer components is often integrated into the toner cartridge? 

A. Image transfer assembly 

B. Paper registration assembly 

C. Fusing assembly 

D. Imaging drum 

Answer: D 


Q198. - (Topic 3) 

A technician, Joe, has been told that one of the workers at his company has been using a company laptop for illicit activity. The IT manager assigned Joe the task of retrieving the laptop and bringing it back to the repair center. Which of the following has Joe performed? 

A. Maintain chain of custody 

B. Gathering evidence 

C. Device preservation 

D. Use of documentation 

Answer: B 


Q199. - (Topic 2) 

In order to use an Intel Core 2 Duo processor, which of the following sockets MUST be on the motherboard? 

A. LGA 755 

B. LGA 1155 

C. LGA 1156 

D. LGA 1366 

Answer: A 


Q200. - (Topic 3) 

Which of the following wireless standards broadcasts in the 5 MHz range only? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: A