Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q1. - (Topic 2) 

A technician just finished replacing a laptop screen, and upon first boot notices that the screen provides a very faint but darkened image which cannot be adjusted. Which of the following was MOST likely left unplugged after replacement? 

A. CMOS Battery 

B. Mini-PCI Card 

C. Inverter 

D. DC Cord 

Answer: C 

102. - (Topic 2) 

Which of the following is often required to complete configuration of a barcode scanner? 

A. The scanner must be set to reject scanning any codes shorter than three digits. 

B. The system must be rebooted and update drivers installed. 

C. The scanner utilities must be run to adjust the light intensity of the laser. 

D. The scanner must be programmed by scanning in select codes. 

Answer: D 


Q2. - (Topic 3) 

A recent power outage has affected several circuits in the same region, and the helpdesk is receiving an overwhelming number of calls from users who are having network connectivity issues. Which of the following examples of professionalism should the helpdesk focus on the MOST while answering these calls? 

A. Do not trivialize the customer’s problems. 

B. Be culturally sensitive. 

C. Document and record every conversation. 

D. Ask open-ended questions to narrow the scope of the problem. 

Answer: A 


Q3. - (Topic 3) 

A user has a new laptop with a quad-core processor, and wants to increase the memory of the unit. Which of the following memory types would be the BEST choice? 

A. DIMM 

B. RIMM 

C. SIMM 

D. SODIMM 

Answer: D 


2passeasy.com

Renovate actualtests 220-801 pdf:

Q4. - (Topic 3) 

A small office would like to implement a cost effective alternative to a full blown server that merely provides simple file sharing with RAID 1. Which of the following is the BEST option? 

A. NAS 

B. IPS 

C. Access Point 

D. SAN 

Answer: A 


Q5. - (Topic 3) 

Which of the following wireless standards operates at 5GHz? (Select TWO). 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11bg 

D. 802.11g 

E. 802.11n 

Answer: A,E 


Q6. - (Topic 3) 

Which of the following is a clear characteristic of an IPv6 Internet address? 

A. 32 bit length 

B. APIPA compatibility 

C. 128 bit length 

D. 64 bit length 

Answer: C 


2passeasy.com

Realistic comptia 220-801 study guide:

Q7. - (Topic 1) 

Which of the following socket types is for an Intel CPU? 

A. F 

B. 940 C. AM3 

D. 1156 

Answer: D 


Q8. - (Topic 2) 

A company would like to connect multiple departments into one network operations center (NOC), yet provide each department with autonomy from one another and enable them to share their high speed Internet connection. Which of the following devices would BEST enable the NOC to accomplish this? 

A. Repeater 

B. Switch 

C. Hub 

D. Bridge 

Answer: B 


Q9. - (Topic 3) 

Which of the following should be configured on a wireless router to block port 3389? 

A. MAC filtering B. Firewall 

C. Port triggering 

D. Port forwarding 

Answer: B 


Q10. - (Topic 6) 

A user needs a new gaming computer which can be both fast and quiet. Which of the following should MOST likely be installed to meet the user's requirements? 

A. Liquid-based cooling system 

B. Passive cooling system 

C. Thermal paste 

D. Low RPM fans 

Answer: A 

Explanation: 

http://computer.howstuffworks.com/liquid-cooled-pc.htm