Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q151. - (Topic 6) 

Click on the Exhibit button. Which of the following describes the port type pictured in the image? 

A. VGA 

B. Serial 

C. Parallel 

D. DVI 

Answer: A 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/VGA_connector 


Q152. - (Topic 5) 

Which of the following describes the use of the DNS protocol as it relates to a TCP/IP network? 

A. Provides remote connectivity to resources on the network 

B. Provides separate control and data connections between network resources 

C. Provides mapping of user friendly names to network resources 

D. Provides automated addressing to resources on the network 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.howstuffworks.com/dns.htm 


Q153. - (Topic 5) 

Which of the following 802.11 wireless standards provides the LOWEST maximum theoretical throughput? 

A. A 

B. B 

C. G 

D. N 

Answer: B 

Explanation: 

http://compnetworking.about.com/cs/wireless80211/g/bldef_80211b.htm 


220-801  latest exam

Up to date 220-801:

Q154. - (Topic 3) 

A technician is connecting an old dot matrix printer to a computer. The printer’s cable has a non-rectangular connector that connects to a pink port in the back of the computer. This type of connection is MOST likely which of the following? 

A. USB 

B. Ethernet 

C. Parallel 

D. Bluetooth 

Answer: C 


Q155. - (Topic 3) 

Ann, a technician, is sent to a chemical company to troubleshoot their server. She is concerned about what types of chemicals she will be exposed to. Which of the following documents would address Ann’s concerns? 

A. Inventory spreadsheet 

B. Statement of work 

C. MSDS document 

D. Incident report 

Answer: C 


Q156. - (Topic 1) 

A user, Ann, is experiencing headaches and motion sickness symptoms when using her new computer monitor. Which of the following can a technician adjust to help Ann? 

A. Privacy filter 

B. Refresh rate 

C. Use a digital signal 

D. Brightness 

Answer: B 


2passeasy.com

Download comptia 220-801 pdf:

Q157. - (Topic 6) 

A technician needs to configure a wireless small office home office (SOHO) network to provide IP addresses to devices on the network. Which of the following features should be enabled? 

A. MAC filtering 

B. DHCP 

C. SSID broadcast 

D. Port forwarding 

Answer: B 

Explanation: 

Configure DHCP to assign IP addresses to devices on the network automatically. DHCP uses a range of IP addresses to provide connectivity and access to various devices that connect to a network. 


Q158. - (Topic 3) 

The imaging process of a laser printer includes which of the following steps? 

A. Submitting 

B. Formatting 

C. Cleaning 

D. Duplexing 

Answer: C 


Q159. - (Topic 2) 

Which of the following peripherals needs to be configured after installation to work correctly? 

A. Speakers 

B. KVM 

C. Digital camera 

D. Touch screen 

Answer: D 


Q160. - (Topic 3) 

Which of the following is the MOST critical component related to removing heat from the CPU? 

A. Vented case 

B. Number of fans 

C. Thermal paste 

D. Liquid cooling 

Answer: C