Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 Jun 220-801 Study Guide Questions:

Q181. - (Topic 5) 

Which of the following wireless protocols c range ONLY? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.webopedia.com/TERM/8/802_11.html 


Q182. - (Topic 4) 

Which of the following is a characteristic of single-mode fiber compared to multi-mode? 

A. Multi-mode fiber is resistant to EMI while single mode is not. 

B. Single-mode fiber uses laser while multi-mode does not. 

C. Multi-mode fiber supports lower speeds than single-mode. 

D. Single-mode fiber uses light, while multi-mode can use light or RF. 

Answer: B 


Q183. - (Topic 3) 

An example of built-in system diagnostics includes which of the following? 

A. POST cards 

B. Indicator lights 

C. TPM 

D. BIOS settings 

Answer: B 


2passeasy.com

Replace professor messer comptia a+ 220-801:

Q184. - (Topic 1) 

Which of the following wireless standards provides the STRONGEST encryption? A. WPA2 

B. WPA 

C. WEP64 

D. WEP128 

Answer: A 


Q185. - (Topic 7) 

Which of the following voltages is MOST likely to be supplied from a PC power supply unit? (Select TWO). 

A. 1V 

B. 1.7V 

C. 3.3V 

D. 5V 

E. 9V 

Answer: C,D 

Explanation: 

3.3 volts and 5V are the common voltage range that a PC power supply unit uses to power computer components. 


Q186. - (Topic 1) 

A technician needs to configure a computer with an external storage drive. Which of the following interfaces would provide the FASTEST throughput? 

A. USB 2.0 

B. eSATA 

C. CAT5 

D. FireWire 

Answer: B 


2passeasy.com

Guaranteed comptia a+ exams 220-801:

Q187. - (Topic 1) 

A home user working outside an office reports that their laptop is no longer connecting to the Internet. Which of the following would a technician recommend to check FIRST? 

A. Windows Firewall settings 

B. DHCP settings 

C. Disable HomeGroup 

D. Wireless on/off switch 

Answer: D 


Q188. - (Topic 1) 

A PC cannot connect to the network. A network card was purchased without documentation or driver discs. Which of the following is the BEST way to install it into this machine? 

A. From the PC, download and install the drivers 

B. Run Windows update to install drivers 

C. Copy drivers to flash drive and install 

D. Purchase the disc online and install 

Answer: C 


Q189. - (Topic 3) 

Which of the following cable types designates that it can safely be run through a drop ceiling? 

A. STP 

B. Plenum 

C. CAT5e 

D. UTP 

Answer: B 


Q190. - (Topic 3) 

Which of the following network cable types has the longest range? 

A. CAT5e 

B. Single-mode fiber 

C. Multi-mode fiber 

D. CAT6 

Answer: B