Want to know Ucertify 220-801 Exam practice test features? Want to lear more about CompTIA CompTIA A+ Certification Exam certification experience? Study Actual CompTIA 220-801 answers to Regenerate 220-801 questions at Ucertify. Gat a success with an absolute guarantee to pass CompTIA 220-801 (CompTIA A+ Certification Exam) test on your first attempt.

2021 Jun powerpoint slides for comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q361. - (Topic 7) 

Which of the following describes the MAIN difference between a plenum rated cable versus a non- plenum rated cable? 

A. A reduced production of hazardous fumes when subjected to fire 

B. The ability to be bent into tighter turning radiuses within conduit 

C. A reduced noise level when bundled in groups of 20 or more 

D. The ability to transmit data with fewer cross-talk interruptions 

Answer: A 

Explanation: 

Plenum cable is sheathed with fire retarded substance. Therefore, the production of hazardous fumes will be lower in plenum cable than in other cables not coated with fire retardant material. 


Q362. - (Topic 5) 

Which of the following is the MAXIMUM transfer speed of USB 2.0? 

A. 100 Mbps 

B. 400 Mbps 

C. 420 Mbps 

D. 480 Mbps 

Answer: D Explanation: 

http://www.lyberty.com/tech/terms/usb.html 


Q363. - (Topic 3) 

Which of the following is TRUE of RAMBUS memory in Pentium 4 era PCs? 

A. All unused RAMBUS slots need to be filled with CRIMM dummy chips. 

B. RAMBUS chips can be mixed and matched for numerous sizes and speeds in a given system. 

C. RAMBUS memory provides more throughput and maximum speed than DDR3. 

D. RAMBUS slots are backwards compatible with DDR1 memory. 

Answer: A 


Q364. - (Topic 7) 

Which of the following is a benefit of using ECC memory? 

A. Corrects memory errors 

B. Allows 64-bit operating systems 

C. Prevents disk errors 

D. Uses lower voltage 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.webopedia.com/TERM/E/ECC_memory.html 


Q365. - (Topic 5) 

A DVI-D cable is generally used for which of the following computer functions? 

A. Delivering audio only 

B. Delivering audio & video 

C. Delivering video only 

D. Delivering an analog signal 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.datapro.net/catalog/dvi-d-cables.html 


220-801  free practice questions

Updated objectives 220-801:

Q366. - (Topic 5) 

Which of the following expansion slots can ONLY be found on a desktop computer? 

A. PCI express 

B. Express Card 34 

C. Express Card 54 

D. PCMCIA 

Answer: A 

Explanation: 

PCI Express slot is solely a desktop computer feature. The slot is on the motherboard that can be accessed easily. A laptop on the other hand has a compact casing so it is not 

possible to have a PCI express slot to insert a PCI card in it. 

Topic 6, Volume F 


Q367. - (Topic 6) 

Which of the following should a technician configure on a small office home office (SOHO) wireless router so IP addresses are automatically assigned to devices on the wireless network? 

A. MAC filtering 

B. DHCP 

C. NAT 

D. DNS 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.thegeekstuff.com/2013/03/dhcp-basics/ 


Q368. - (Topic 6) 

Which of the following is the BEST type of cable to prevent EMI? 

A. STP 

B. Fiber 

C. Plenum 

D. UTP 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.doc.ic.ac.uk/~nd/surprise_97/journal/vol4/sm27/adv.html 


Q369. - (Topic 3) 

Which of the following describes a Class A IP address? 

A. The last octet is between 1 and 128 with a subnet mask of 255.0.0.0 

B. The first octet is between 1 and 128 with a subnet mask of 255.255.255.0 

C. The first octet is between 1 and 128 with a subnet mask of 255.0.0.0 

D. The last octet is between 1 and 128 with a subnet mask of 255.255.255.0 

Answer: C 


Q370. - (Topic 3) 

How should a technician respond in a situation where a user is very upset about a repeated problem? 

A. Be nice and inform the user that they are committed to try to fix the problem. 

B. Ask how the user’s family is doing and other current affairs to create a calm atmosphere. 

C. Be courteous and assure the user that they will take responsibility for the resolution. 

D. Greet the user in a friendly manner and assure the user that they will fix all of the problems the user has caused. 

Answer: C