The particular examinees that read the Pass4sure CompTIA 220-801 dumps are success of extremely certified professors, living a wonderful lifestyle. Pass4sure continues to be devoted to help make your long term secure and start your CompTIA 220-801 CompTIA A+ Certification Exam examination products by the latest up-to-date Pass4sure assessments 220-801 examination engine. Your desires should come true simply by begin your 220-801 vce for CompTIA A+ Certification Exam examination via Pass4sure CompTIA examine guides just. You wont capable of stand out your talent within the very first endeavor of 220-801 examination if you are using a additional path than CompTIA. CompTIA CompTIA 220-801 pdf will provide you with splendour and make you enough certain about your whole lifestyle.

2021 Jul comptia 220-801 cheat sheet:

Q481. - (Topic 3) 

A technician is installing new hard drives into a server and needs to set IDs to numbers ranging from 0-15. Which of the following types of drives is the technician installing? 

A. SATA 

B. SCSI 

C. USB 

D. EIDE 

Answer: B 


Q482. - (Topic 6) 

A technician is preparing to install a new wireless printer for use in an environment with several wireless networks installed. Which will be used to determine the wireless network that the printer will be available from? 

A. DNS 

B. SSID 

C. WPA 

D. VPN 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.ehow.com/how_5714162_enter-ssid-wireless-printer.html 


Q483. - (Topic 3) 

Which of the following TCP/IP addresses is a Class B address? 

A. 10.0.0.1 

B. 15.10.1.1 

C. 172.16.32.1 

D. 192.168.5.5 

Answer: C 


Q484. - (Topic 3) 

Which of the following cable types deliver a non-digital signal? (Select TWO). 

A. HDMI 

B. DVI-D 

C. Display Port 

D. VGA 

E. DVI-A 

Answer: D,E 


Q485. - (Topic 1) 

Which of the following cables is prone to electromagnetic interference? 

A. STP 

B. PVC 

C. Plenum 

D. UTP 

Answer: D 


220-801  practice exam

Down to date exam cram a+ 220-801 free download:

Q486. - (Topic 6) 

The process of voltage control to limit the volume of liquid delivered is used in: 

A. Laser printers 

B. Thermal printers 

C. Impact printers 

D. Inkjet printers 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.embedded.com/design/prototyping-and- development/4403968/Designing-a-liquidlevel-control-delivery-system-for-use-in-medical--- industrial-control-processes 


Q487. - (Topic 7) 

Before beginning hardware repair work on a PC, which of the following is the FIRST step? 

A. Install an uninterruptible power supply (UPS). 

B. Disconnect power from the PC. 

C. Ensure all Windows updates have been installed. 

D. Degauss the monitor. 

Answer: B 


Q488. - (Topic 6) 

Which of the following hard drives has the BEST shock resistance? 

A. IDE 

B. NAS 

C. SATA 

D. SSD 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.overclock.net/t/435910/ssd-shock-resistance 


Q489. - (Topic 4) 

A Bluetooth printer has been installed. Which of the following MUST be performed to allow users to print from a mobile device? 

A. Enable MAC filtering 

B. Configure print queue 

C. Set static IPs 

D. Device pairing 

Answer: D 


Q490. - (Topic 5) 

Which of the following cable types has the MAXIMUM transfer rate of 1 Gbps? 

A. CAT3 

B. CAT5 

C. CAT5e 

D. CAT6 

Answer: C 

Explanation: 

http://customcable.ca/cat5-vs-cat6/ (see CAT5e)