Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 Apr 220-801 Study Guide Questions:

Q341. - (Topic 7) 

A surge suppressor is only capable of providing protection against which of the following environmental hazards? 

A. Electrostatic discharge 

B. Power blackouts 

C. Power spikes 

D. Power brown outs 

Answer: C 


Q342. - (Topic 1) 

Which of the following amounts of memory BEST represents the upper limit of RAM when using a 32-bit architecture? 

A. 2 GB 

B. 4 GB 

C. 6 GB 

D. 16 GB 

Answer: B 

Explanation: 

http://superuser.com/questions/65191/what-is-the-maximum-amount-of-ram-a-64bit-machine-cantheoretically-address 


Q343. - (Topic 7) 

A technician is working on a PC but does not have their grounding strap. Which of the following would be the BEST method the technician should use to ground themselves? 

A. Hold the metal of the case 

B. Hold on to the power cord 

C. Take off their shoes 

D. Unplug the PC 

Answer: A 

Explanation: 

http://superuser.com/questions/237698/how-to-discharge-static-electricity-before-opening-a-computer 


220-801 practice test

Up to the minute practice test 220-801:

Q344. - (Topic 3) 

A technician is attempting to salvage an old laptop for further use. Which of the following parts are MOST likely to be considered upgradeable in a laptop? (Select TWO). 

A. Motherboard 

B. Memory 

C. Hard drive 

D. Screen 

E. Video card 

Answer: B,C 


Q345. - (Topic 1) 

Which of the following protocols is used by a server to assign IP addresses? 

A. DNS 

B. SMTP 

C. LDAP 

D. DHCP 

Answer: D 


Q346. - (Topic 2) 

Which of the following adapters causes the LEAST amount of signal loss? 

A. VGA to DVI 

B. HDMI to VGA 

C. DVI to HDMI 

D. S-video to RCA 

Answer: C 


220-801 practice exam

Verified actualtests 220-801 pdf:

Q347. - (Topic 3) 

Which of the following is an advantage of dynamic addressing? 

A. To allow hosts with different subnet masks to communicate 

B. To prevent host computers from staying at one address 

C. To allow easy addition of new hosts to the network 

D. To allow hosts to use multiple addresses at the same time 

Answer: C 


Q348. - (Topic 3) 

An older laptop does not have Wi-Fi capability but has some rectangular slots on its side. Which of the following is the port that would take a Wi-Fi card in this laptop? 

A. SODIMM 

B. PCMCIA 

C. SD 

D. Compact flash 

Answer: B 


Q349. - (Topic 4) 

Which of the following slots would MOST likely be used to install and configure a modern RAID card? 

A. PCIe 

B. AGP 

C. CNR 

D. ISA 

Answer: A 


Q350. - (Topic 6) 

Which of the following is the FIRST component to transfer heat away from a processor? 

A. Thermal paste 

B. Case fan 

C. Liquid cooling 

D. Heatsink 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.techpowerup.com/articles/overclocking/134