Precise of 220-801 training materials and rapidshare for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 Apr 220-801 Study Guide Questions:

Q141. - (Topic 4) 

Which of the following video interfaces uses the smallest footprint to connect multiple monitors given compatible hardware? 

A. VGA 

B. DisplayPort 

C. HDMI 

D. DVI 

Answer: B 


Q142. - (Topic 2) 

A user has 6, 250 Megabytes worth of pictures they would like to back up. At the very MINIMUM, which of the following could backup these pictures to a single medium? 

A. DL DVD Burner 

B. LTO Drive 

C. CD Burner 

D. Blu-Ray Burner 

Answer: A 


Q143. - (Topic 1) 

A workstation would MOST likely be connected to an office network using which of the following cable types? 

A. eSATA 

B. Bluetooth 

C. SCSI 

D. Ethernet 

Answer: D 


220-801 dumps

Abreast of the times vtc comptia a+ 220-801:

Q144. - (Topic 3) 

Which of the following modules of DDR SDRAM is designed to operate at 200 MHz using DDR-400 chips? 

A. PC-1600 

B. PC-2100 

C. PC-2700 

D. PC-3200 

Answer: D 


Q145. - (Topic 2) 

Which of the following characteristics is generally found on a docking station that port replicators do not offer? 

A. Replicators usually have more USB ports than docks. 

B. Docks generally do not need separate power to function. 

C. Docks have independent hardware that replicators lack. 

D. Replicators have additional NIC that docks lack. 

Answer: C 


Q146. - (Topic 3) 

Which of the following describes a function of dual data rate memory? 

A. Correcting errors in memory twice per clock signal 

B. Reading and writing twice per clock signal 

C. Refreshing the level 3 cache twice per clock signal 

D. Reading or writing twice per clock signal 

Answer: D 


220-801 test question

Certified 220-801 acronyms:

Q147. - (Topic 5) 

Which of the following features would hide internal IP addresses from the Internet? 

A. Network Address Translation 

B. Port forwarding 

C. Quality of Service 

D. SSID broadcast 

Answer: A 


Q148. - (Topic 5) 

Which of the following is an example of a Class A IP address? 

A. 10.4.0.1 

B. 169.254.0.1 

C. 192.168.17.3 

D. 254.200.53.5 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/ip-addresses-explained/ 


Q149. - (Topic 4) 

A technician installs three hard drives into a computer. The user would like the drives configured such that the RAID array has the best write performance and if one of the drives were to fail the user would still have a fully operational PC. Which of the following RAID 

types should the technician configure? 

A. 0 

B. 1 

C. 5 

D. 10 

Answer: C 


Q150. - (Topic 6) 

A technician is helping to purchase a new server to be used to roll out virtualized workstations. Which of the following components should be chosen to BEST meet the customer's needs? (Select TWO). 

A. Specialized video card 

B. Maximum memory 

C. Maximum-core processor 

D. Dual monitors 

E. Surround sound audio 

Answer: B,C 

Explanation: 

http://searchservervirtualization.techtarget.com/tip/Selecting-CPU-processors-and-memory-for-virtualizedenvironments