Download of 220-801 free practice questions materials and samples for CompTIA certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 Apr 220-801 Study Guide Questions:

Q291. - (Topic 4) 

When connecting a PC to a high-definition TV, which of the following resolutions displays BEST on the device? 

A. 800x600 

B. 1600x1080 

C. 1900x1200 

D. 1920x1080 

Answer: D 


Q292. - (Topic 3) 

Which of the following network devices broadcasts all data to all users? 

A. Hub 

B. Router 

C. Switch 

D. Bridge 

Answer: A 


Q293. - (Topic 3) 

Which of the following supports a MAXIMUM frequency of 100MHz? 

A. Cat5 

B. Cat5e 

C. Cat6 

D. Cat6a 

Answer: A 


220-801 simulations

Latest powerpoint slides for comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q294. - (Topic 2) 

A technician is helping set up a new networking closet and notices that the humidity level is low in the room. Which of the following should be installed FIRST before rack mounting equipment? 

A. A dehumidifier 

B. A fire suppression system 

C. ESD strap 

D. Grounding bars 

Answer: D 


Q295. - (Topic 6) 

Which of the following memory form factors is MOST commonly found in laptops? 

A. SDRAM 

B. SODIMM 

C. RAMBUS 

D. DIMM 

Answer: B 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/SO-DIMM 


Q296. - (Topic 7) 

Which of the following is LEAST likely to be considered a consumer replaceable part in a laptop? 

A. RAM 

B. LCD screen 

C. Optical drive 

D. Hard drive 

Answer: B 

Explanation: 

LCD is a delicate component with lots of other small components that are crucial to LCD. Consumer cannot be able to replace an LCD without damaging its internal components and the things it relies on, for example, the laptop inverter. That's why it is the least likely replaceable part of laptop from consumer perspective. 


220-801 actual test

Precise comptia 220-801 test:

Q297. - (Topic 6) 

Which of the following network devices would be MOST likely to perform Network Address Translation (NAT)? 

A. Router 

B. Switch 

C. Hub 

D. Modem 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.cisco.com/en/US/tech/tk648/tk361/technologies_tech_note09186a0080094e77. shtml 


Q298. - (Topic 5) 

A user states that the display is not very bright on their laptop. Which of the following is the MOST likely location to adjust the brightness? 

A. In the Device Manager of the operating system 

B. In the BIOS 

C. Fn key 

D. In the video display drivers 

Answer: C 

Explanation: 

http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20080514013404AAOuXkS 


Q299. - (Topic 3) 

DNS on a client computer provides which of the following functions? 

A. Communicate with a remote server for user login validation 

B. Communicate internally with cached tables for address assignment 

C. Communicate with a remote server for address assignment 

D. Communicate with a remote server for address resolution 

Answer: D 


Q300. - (Topic 5) 

Which of the following media types is LEAST likely to be affected by electromagnetic interference? 

A. Coaxial 

B. Fiber 

C. Wireless B 

D. HSPA 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.doc.ic.ac.uk/~nd/surprise_97/journal/vol4/sm27/adv.html