Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 Apr 220-801 Study Guide Questions:

Q381. - (Topic 3) 

Which of the following connector types does CAT5e require to connect it from a PC to a switch or router? 

A. RJ-45 

B. RJ-11 

C. BNC 

D. LC 

Answer: A 


Q382. - (Topic 2) 

Which of the following Internet connections commonly utilize an analog phone line? (Select TWO). 

A. Satellite 

B. WiMAX 

C. Cellular 

D. Dial-up 

E. Cable 

F. DSL 

Answer: D,F 


Q383. - (Topic 3) 

Which of the following is used to provide secure file storage to network users only? 

A. NAS 

B. IMAP 

C. SAN 

D. SSH 

Answer: A 


220-801 practice test

Renewal comptia a+ 220-801 and 220-802 exams:

Q384. - (Topic 7) 

Which of the following should be the FIRST items to be removed when replacing the system board on a laptop? (Select TWO). 

A. Keyboard 

B. Battery 

C. LCD 

D. Palm rest 

E. AC power adapter 

Answer: B,E 

Explanation: 

Remove all power sources before opening the first screw on the laptop. Battery is a power source and can pose an electric hazard. So remove the battery and the AC power adapter that charges the battery. 


Q385. - (Topic 5) 

A technician is trying to install a printer driver from a manufacturer's website, but is getting an incompatibility error. This can be caused by: 

A. A malfunctioning printer. 

B. Drivers designed for a different OS. 

C. A bad printer cable. 

D. 32-bit drivers on a 64-bit system. 

Answer: B 

Explanation: 

Double-check the supported OS for the driver. The incompatibility error occurs when the driver is for the operating system other than the intended one. 


Q386. - (Topic 1) 

Which of the following requires a MINIMUM of four hard drives? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 5 

D. RAID 10 

Answer: D 


220-801 dumps

Download comptia 220-801 exam:

Q387. - (Topic 7) 

A technician is trying to connect the high-end 5.1 surround sound audio system to their Home Theater PC. 

Front and rear channels produce the sound but the subwoofer and the front speaker seem to be muted. Which of the following would the technician MOST likely check to resolve the issue? 

A. The power cable of the 5.1 surround sound audio system. 

B. The subwoofer and the front channel speaker drivers are installed properly. 

C. The subwoofer and the front channel speakers are not defective. 

D. The subwoofer and the front channel speaker's RCA cable connection to the computer's audio card. 

Answer: D 

Explanation: 

The first thing is to check the subwoofer and front channel speaker's RCA cable connection to the audio card. The cable must be inserted in a wrong port. 


Q388. - (Topic 7) 

Which of the following describes the function of a hub in a network? 

A. Broadcasts packets it receives to specific connections 

B. Determines whether a packet belongs on an internal or external network 

C. Converts a packet for transmission from one network to another network 

D. Broadcasts packets it receives to all connections 

Answer: D 

Explanation: 

http://freewimaxinfo.com/network-hubs.html 


Q389. - (Topic 1) 

Which of the following expansion slots uses a serial connection? 

A. PCI 

B. PCI-X 

C. PCIe 

D. AGP 

Answer: C 


Q390. - (Topic 3) 

Which of the following uses RTP or SIP for communication between devices? 

A. Bridge 

B. NAS 

C. Modem 

D. VoIP 

Answer: D