Real of 220-801 exam fees materials and samples for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 Apr 220-801 Study Guide Questions:

Q51. - (Topic 1) 

Which of the following is the FIRST thing a technician should do before putting their hand inside a computer case? 

A. Acquire the appropriate tools that are going to be used. 

B. Touch the case to discharge static. 

C. Remove loose jewelry. 

D. Refer to manufacturer documentation. 

Answer: C 


Q52. - (Topic 1) 

Which of the following represents a wiring standard for connectors of twisted pair cables? 

A. Fiber 

B. T568A 

C. IEEE1394 

D. CAT5 

Answer: B 


Q53. - (Topic 6) 

A standard Internet mail account receives incoming messages on which of the following ports? 

A. 80 

B. 110 

C. 143 

D. 443 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.speedguide.net/port.php?port=110 


220-801 vce

Replace 220-801 performance based questions:

Q54. - (Topic 1) 

Which of the following is MOST likely to have a physical switch on a laptop that allows it to be turned off without going into the BIOS? 

A. External display 

B. Webcam 

C. Overclocking 

D. Wireless 

Answer: D 


Q55. - (Topic 3) 

Which of the following are MOST commonly used to connect a printer to a computer? (Select TWO). 

A. EIDE 

B. RG-6 

C. IEEE1394 

D. Ethernet 

E. DB-9 

Answer: D,E 


Q56. - (Topic 4) 

Which of the following printer types uses an imaging drum as part of the printing process? 

A. Thermal 

B. Inkjet 

C. Laser 

D. Impact 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.inktechnologies.com/blog/what-is-an-imaging-drum/ 

Topic 5, Volume E 


220-801 exam answers

Refined practice comptia a+ 220-801:

Q57. - (Topic 6) 

A technician is looking to install a 3.5 inch desktop hard drive into an external enclosure. 

Which of the following input interfaces would provide the MOST throughput for the drive? 

A. USB 2.0 

B. IEEE 1394 

C. Bi-Directional Parallel 

D. eSATA 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.seagate.com/support/external-hard-drives/desktop-hard-drives/esata/ 


Q58. - (Topic 7) 

Which of the following video types has a DB-15 connector? 

A. S-video 

B. DVI-A 

C. DVI-D 

D. VGA 

Answer: D 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/VGA_connector 


Q59. - (Topic 2) 

Which of the following wireless security standards uses AES, and is considered the MOST secure means of encryption? 

A. Wireless Protected Access v2 

B. Temporal Key Integrity Protocol 

C. Wired Equivalent Privacy 

D. Wireless Protected Access 

Answer: A 


Q60. - (Topic 3) 

Which of the following voltages can be measured from a Molex connector on the power supply? (Select TWO). 

A. 1.5 volts 

B. 3 volts 

C. 5 volts 

D. 12 volts 

E. 115 volts 

Answer: C,D