Verified of 220-801 actual exam materials and training materials for CompTIA certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 Apr 220-801 Study Guide Questions:

Q41. - (Topic 6) 

A technician is diagnosing a laser printer that is consistently having issues picking up paper from the first tray. 

Which of the following items would the technician replace FIRST? 

A. Toner 

B. Transfer belt 

C. Rollers 

D. Imaging drum 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.inktechnologies.com/blog/cleaning-printer-rollers/ 


Q42. - (Topic 7) 

Which of the following wireless networking standards operates at the SHORTEST distance? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: A 

Explanation: 

http://compnetworking.about.com/cs/wirelessproducts/f/wifirange.htm 


Q43. - (Topic 6) 

A customer would like assistance with choosing the appropriate PCs for opening an Internet caf? The customer explains to the technician that the PCs would only be used to search the Internet. 

Which of the following would the technician suggest? 

A. Thick client 

B. Gaming PC 

C. Media PC 

D. Thin client 

Answer: D 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Thin_client 


220-801 sample question

Renovate practice 220-801 exam:

Q44. - (Topic 1) 

Which of the following provides the BEST protection from brown outs? 

A. Surge suppressor 

B. Computer power supply with built in surge protections 

C. Motherboard with built-in surge protection 

D. Uninterruptible power supply 

Answer: D 


Q45. - (Topic 5) 

A technician must replace a 10/100 NIC in a Windows XP PC. The failed NIC is no longer available and a substitute 1 GB NIC will be used. Which of the following MUST be performed to accomplish the task? 

A. The drivers for the new 1 GB NIC must be installed. 

B. The NIC speed cannot exceed 10/100 and the PC must support digitally signed drivers. 

C. The PC must be rated to support the 1 GB NIC speed. 

D. The network cable must also be upgraded. 

Answer: A 

Explanation: 

Whenever you install a new device, you have to install its drivers so that it can work optimally. For 1GB NIC, install the latest drivers available. 


Q46. - (Topic 4) 

A network cable used to connect two computers directly together without an additional network device is commonly referred to as which of the following? 

A. Straight-through 

B. Crossover 

C. Plenum 

D. RG-59 

Answer: B 


220-801 torrent

High value practice test 220-801:

Q47. - (Topic 7) 

Which of the following connection types is MOST likely to be used to connect an internal hard drive to a computer? 

A. IDE 

B. DVI 

C. Parallel 

D. eSATA 

Answer: A 

Explanation: 

http://searchstorage.techtarget.com/definition/IDE 


Q48. - (Topic 3) 

A technician has replaced the NIC in a computer running Windows XP Professional and has properly installed the device driver. The computer indicates the card has network connectivity, but the technician is unable to access the Internet. Which of the following should the technician do NEXT to finish the NIC installation? 

A. Change the computer and DNS server’s IP addresses in the Action Center 

B. Use ipconfig to check the current settings and Network Connections to make changes 

C. Assign the NIC an APIPA address using ipconfig and the network setup wizard 

D. Reboot the computer and configure the necessary network settings in the BIOS 

Answer: B 


Q49. - (Topic 3) 

When building a RAID 10 array, which of the following is the minimum number of drives that have to be installed? 

A. 2 

B. 3 

C. 4 

D. 5 

Answer: C 


Q50. - (Topic 4) 

Which of the following settings for a serial port expansion card is the default for MOST external modems? 

A. 6, Yes, 0 

B. 6, None, 1 

C. 8, None, 1 

D. 8, Yes, 0 

Answer: C