Highest Quality of 220-801 practice test materials and secret for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q81. - (Topic 5) 

Which of the following is typically installed by connecting multiple DVI and USB cables to it? 

A. Touch screen 

B. LCD panel 

C. Webcam 

D. KVM 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.ehow.com/how-does_4899546_kvm-switch-work.html 


Q82. - (Topic 5) 

Which of the following protocols would be MOST important in preserving digital evidence of criminal activity during an investigation? 

A. Change control management 

B. Chain of custody 

C. Channel escalation 

D. MSDS documents 

Answer: B 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Chain_of_custody 


Q83. - (Topic 3) 

A customer is terminating an employee for suspected activity that is against company policy. They have called Ann to consult with them on how to best preserve any evidence the company may be required to provide in court. Which of the following would BEST preserve the integrity of the data and best serve the client? 

A. Create an image of the hard drive and store it on a NTFS drive. 

B. Remove and secure any HDD from the computer, documenting the process. 

C. Store the computer in the server room until it is required. 

D. Lock the user out of the computer and let another employee use it until needed. 

Answer: B 


220-801 practice exam

Renovate 220-801:

Q84. - (Topic 3) 

Ann is cleaning the printer pickup rollers and spills the cleaning fluid on her leg. In which of the following would she find the proper way to cleanup the spill? 

A. Inventory spreadsheet 

B. MSDS 

C. Project management plan 

D. EULA 

Answer: B 


Q85. - (Topic 1) 

Which of the following should be used when building a high-end graphics workstation for CAD applications? (Select TWO). 

A. Main memory of 8 GB or more 

B. PCI-e video card with large amount of memory 

C. More than 4 accessible USB 2.0 ports 

D. A 32-bit OS to handle the large amount of expected disk I/O 

E. An eSATA external drive 

Answer: A,B 


Q86. - (Topic 6) 

Which of the following provides the LEAST network security? 

A. Firewall 

B. Router 

C. Hub 

D. Switch 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.buzzle.com/articles/router-vs-switch-vs-hub.html 


220-801 exam fees

High value test 220-801:

Q87. - (Topic 5) 

Which of the following are examples of multimedia devices? (Select TWO). 

A. Scanner 

B. Digitizer 

C. Webcam 

D. Microphone 

E. Touchscreen 

Answer: C,D 

Explanation: 

Multimedia is the integration of multiple forms of media. This includes text, graphics, audio, video, etc. For example, a presentation involving audio and video clips would be considered a "multimedia presentation." Educational software that involves animations, sound, and text is called "multimedia software." CDs and DVDs are often considered to be "multimedia formats" since they can store a lot of data and most forms of multimedia require a lot of disk space. 

Webcam incorporates both audio and video. Similarly, microphone is a multimedia device because it incorporates sound and it can also be used for various applications. Touchscreen, scanner and digitizer are input devices because they require input from the user to function properly. 


Q88. - (Topic 4) 

Which of the following would be important considerations when building a home theater PC? (Select TWO). 

A. High-end cooling 

B. HDMI output 

C. Raid array 

D. Dual monitor outputs 

E. ITX form factor 

Answer: B,E 


Q89. - (Topic 1) 

Which of the following should a technician check FIRST before upgrading the RAM in a laptop? 

A. The speed of the FSB 

B. The motherboard specifications 

C. The BIOS manufacturer 

D. The operating system version 

Answer: B 


Q90. - (Topic 1) 

Which of the following configurations would be set after installing a new modem card? 

A. Proxy server settings 

B. Workgroup name 

C. COM port number 

D. Expansion port 

Answer: C