Actual of 220-801 testing engine materials and interactive bootcamp for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q451. - (Topic 7) 

A technician needs to access the system BIOS at boot time on a PC. Which of the following are possible BIOS access keys? (Select TWO). 

A. F2 

B. F12 

C. F8 

D. Delete 

E. Function - F4 

F. Control - Home 

Answer: A,D 

Explanation: 

Depending on the system, F2 or delete key can be used to access BIOS during the boot process on a PC. F2 is a common key and is used in majority of PCs with Windows installed. 


Q452. - (Topic 4) 

An internal SATA connected hard drive can share a data cable with how many other drives? 

A. 0 

B. 1 

C. 2 

D. 3 

Answer: A 


Q453. - (Topic 1) 

Which of the following memory types has 184 pins? 

A. DDR3 

B. DDR 

C. SDRAM 

D. DDR2 

Answer: B 

Explanation: 

http://wiki.answers.com/Q/What_type_of_memory_module_has_184_pins 


220-801 real exam

Update comptia a+ 220-801 certification videos:

Q454. - (Topic 2) 

A technician is troubleshooting a desktop system that is shutting down randomly after short time periods. After accessing the system BIOS, the technician checks various data from the motherboard sensors. Which of the following would indicate an issue with the system? 

A. The hard drive temperature is 30° Celsius 

B. Power supply is providing +12v and +5v 

C. CPU fan RPM value is 0 

D. The number of physical processors value is 1 

Answer: C 


Q455. - (Topic 1) 

Which of the following expansion slots would support the HIGHEST transfer speeds for high-end graphics cards? (Select TWO). 

A. PCIe 

B. AGP 8x 

C. PCI 

D. ISA 

E. AGP 

Answer: A,B 


Q456. - (Topic 2) 

Which of the following RAID types uses a drive mirroring algorithm? (Select TWO). 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 5 

D. RAID 6 

E. RAID 10 

Answer: B,E 


220-801 exam engine

High value testout pc pro 220-801 and 220-802:

Q457. - (Topic 4) 

A manufacturer claims that a certain board supports DDR2 800, but the computer will only post with DDR2 667. Which of the following needs to be performed? 

A. Flash BIOS 

B. Change boot order 

C. Change multiplier 

D. Set date/time 

Answer: A 


Q458. - (Topic 3) 

Upon entering a computer room, a technician is shocked by a static electricity discharge when touching one of the computers. Which of the following environmental controls should be adjusted so that technicians will not be shocked in the future? 

A. The temperature must be increased. 

B. The humidity level must be decreased. 

C. The temperature must be decreased. 

D. The humidity level must be increased. 

Answer: D 


Q459. - (Topic 6) 

A client has a laptop screen and an external screen. Which of the following is the BEST way to toggle between the two or show both at the same time? 

A. Function keys on keyboard 

B. Task Manager 

C. Display settings in Control Panel 

D. Turn the monitors on and off 

Answer: A 

Explanation: 

http://superuser.com/questions/393827/how-to-toggle-between-different-monitors-with-one-key- on-windows-7 


Q460. - (Topic 7) 

Which of the following connectors is MOST commonly used for UTP cable? 

A. RJ-45 

B. RJ-11 

C. LC 

D. SC 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.danlipofsky.com/technical/ethernet/