Highest Quality of 220-801 dumps materials and bible for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q461. - (Topic 1) 

When a user’s computer boots, a message shows that reads: “Alert! Cover previously removed.” Which of the following was configured in the BIOS to cause this alert? 

A. Boot sequence 

B. Date/time clock settings 

C. Intrusion detection 

D. Virtualization support 

Answer: C 


Q462. - (Topic 5) 

Which of the following represents a connector that supports the connection of external devices? (Select TWO). 

A. IEEE1394 

B. eSATA 

C. EIDE 

D. SATA 

E. IDE 

Answer: A,B 

Explanation: 

Both Firewire (IEEE 1394) and eSATA connectors can be used to connect external devices. 


Q463. - (Topic 3) 

A technician has a work order to install a USB 3.0 expansion card into a PC. The expansion card is a PCI Express 1.1 compliant card and the motherboard has one PCI Express 2.0 slot available. Which of following BEST represents the compatibility between the hardware? 

A. It will not install correctly, and the PCI slot is already being used by the video card. 

B. It will install correctly to the PCI Express slot onto the motherboard. The card should function correctly, as the PCI Express 2.0 slot is backwards compliant. 

C. It will not install correctly into the PC, as the 1.1 and 2.0 slots are not compatible. 

D. It will install correctly, but the card will not operate as the PCI Express 1.1 and the PCI Express 2.0 standards are completely different. 

Answer: B 


220-801 practice exam

Improved vce 220-801:

Q464. - (Topic 3) 

Ann, a user, brings her laptop in and reports that it is no longer charging. Additionally, the laptop can no longer stay powered on even when plugged in. Which of the following hardware components is MOST likely in need of replacement? 

A. Hard drive 

B. Memory modules 

C. System fan 

D. Wireless card 

E. System board 

Answer: E 


Q465. - (Topic 2) 

Which of the following is a public IP address? 

A. 10.4.160.1 

B. 55.5.254.1 

C. 172.17.45.12 

D. 192.168.100.100 

Answer: B 


Q466. - (Topic 6) 

Which of the following memory types comes in the SIMM variety? 

A. SDRAM 

B. DDR3 

C. DDR2 

D. RDRAM 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.proprofs.com/mwiki/index.php/Understanding_RAM_Types:_DRAM_SDRAM_D IMM_SIMM_And_More 


220-801 simulations

Verified comptia a+ 220-801 certification videos:

Q467. - (Topic 5) 

Which of the following describes the expected properties of an asynchronous digital subscriber line service? 

A. The data upload speed is faster than the data download speed. 

B. The data download speed is faster than the data upload speed. 

C. The data upload speed is the same as the data download speed. 

D. The data throughput speed direction can be selected based on the user's discretion. 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.tdsbusiness.com/Resources/white-papers-the-ins-and-outs-of-high-speed-internet- access.pdf 


Q468. - (Topic 7) 

A user's laptop screen is extremely dim. A technician attempts to alter the brightness using function keys and the BIOS, but the screen never changes in brightness. Which of the following is MOST likely the cause? 

A. Battery failure 

B. Bulb failure 

C. Display driver is corrupted 

D. Backlight failure 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.laptoprepair101.com/laptop/2007/09/05/troubleshooting-laptop-with- backlight-failure/ 


Q469. - (Topic 2) 

Which of the following is the MAIN difference between an LCD display and an LED display? 

A. The ability to use external displays 

B. The source of the backlighting 

C. The viewable size of the display 

D. The size of the pixel display 

Answer: B 


Q470. - (Topic 3) 

A customer needs 4 new systems for their engineering design department. Which of the following options would BEST satisfy the client’s requirements? (Select TWO). 

A. USB 3.0 

B. DVI output 

C. Thin client 

D. Workstation 

E. Fast Ethernet 

Answer: B,D