Free of 220-801 test preparation materials and pack for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q501. - (Topic 6) 

Which of the following would BEST protect equipment from a brown out? 

A. HVAC system 

B. Surge suppressor 

C. UPS 

D. Power strip 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.visitinggeeks.com/press_room_heatwave.html 


Q502. - (Topic 3) 

Which of the following cooling types would MOST likely be recommended for a home theater PC? 

A. Nitrogen 

B. Liquid 

C. Fan/heatsink 

D. Passive 

Answer: C 


Q503. - (Topic 5) 

A technician must trace a network cable from a user's desk to the punch down block in the wiring closet. Which of the following tools would be the BEST choice? 

A. Cable tester 

B. Multimeter 

C. Loopback plug 

D. Toner probe 

Answer: D 

Explanation: 

http://ca.answers.yahoo.com/question/index?qid=20120316112333AAKnmIy 


220-801 exam question

Leading passing score 220-801:

Q504. - (Topic 7) 

Which of the following is the proper way to remove a PCMCIA card from a laptop running Windows XP? 

A. Click on the safely remove hardware icon, stop the device, and remove the card 

B. Push the eject button on the card slot 

C. Grasp the card firmly and slowly pull it from the slot on the laptop 

D. In the Control Panel, stop the device service, and then remove the card 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.ask.com/question/how-does-a-pcmcia-card-work 


Q505. - (Topic 2) 

Which of the following network types uses IrDA for communication? 

A. MAN 

B. WAN 

C. PAN 

D. LAN 

Answer: C 


Q506. - (Topic 3) 

Which of the following BEST explains how the data rate is doubled in DDR RAM? 

A. CPU clock speed is doubled 

B. Uses 64-bit instead of 32-bit architecture 

C. Memory clock speed is doubled 

D. Data transfer on both clock edges 

Answer: D 


220-801 exam guide

Tested a+ certification 220-801:

Q507. - (Topic 4) 

Which of the following components is sometimes built into a laptop LCD panel? 

A. Battery 

B. SD Card Reader 

C. HDMI port 

D. Microphone 

Answer: D 


Q508. - (Topic 6) 

Which of the following would BEST segment a LAN while providing additional network ports? 

A. Access point 

B. Modem 

C. Switch 

D. Hub 

Answer: C 

Explanation: 

http://netcert.tripod.com/ccna/internetworking/lanseg.html 


Q509. - (Topic 3) 

CAT6 cable has several characteristics that make it more desirable in an assembly line environment. Which of the following describes one of its unique characteristics? 

A. It is more waterproof than other forms of cable. 

B. It can transmit analog signals to greater distances. 

C. It is less likely to be influenced by system noise. 

D. It exceeds the building code requirement for plenum cable. 

Answer: C 


Q510. - (Topic 7) 

Which of the following components would MOST likely be utilized in a virtualization server? (Select TWO). 

A. Maximum memory 

B. High-end sound card 

C. High-end video card 

D. Dual-rail 1000w PSU 

E. Quad core CPU 

Answer: A,E 

Explanation: 

http://searchservervirtualization.techtarget.com/tip/Selecting-CPU-processors-and-memory-forvirtualizedenvironments