Precise of 220-801 free question materials and preparation for CompTIA certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q111. - (Topic 6) 

Which of the following ports are commonly used to send/receive email? (Select TWO). 

A. 25 

B. 53 

C. 80 

D. 110 

E. 443 

Answer: A,D 

Explanation: 

http://community.virginmedia.com/t5/Email/25-and-110-port-numbers/td-p/779453/page/2 


Q112. - (Topic 6) 

Thermal paste is used between the CPU and heatsink to: 

A. Make the heatsink easier to remove when replacing the CPU. 

B. Aid in the transfer of energy from the CPU to the heatsink. 

C. Act as a fire retardant should the CPU overheat. 

D. Keep the heatsink in place on the CPU. 

Answer: B 

Explanation: 

http://whatis.techtarget.com/definition/thermal-grease-thermal-paste-or-thermal-compound 


Q113. - (Topic 4) 

A technician needs to install a new optical drive into a computer for use as a home entertainment system. The user wants to be able to watch movies with the highest definition possible by inserting the media into the newly installed drive. Which of the following optical drives should the technician install? 

A. CD-RW 

B. BD-ROM 

C. CD-ROM 

D. DVD-ROM 

Answer: B 


220-801 free practice test

Leading professor messer comptia a+ 220-801:

Q114. - (Topic 7) 

Which of the following describes the process laser printers use to secure toner to paper? 

A. Bonding 

B. Transferring 

C. Duplexing 

D. Fusing 

Answer: D 

Explanation: 

http://computer.howstuffworks.com/laser-printer3.htm 


Q115. - (Topic 3) 

A gaming PC has been built from components. The system is getting power but there is no video on the display. Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. The display is defective and needs to be replaced. 

B. The SATA controller is disabled in the BIOS. 

C. The PCIe 6-pin power cable is not connected to the high-end video card. 

D. The CPU is not powerful enough to provide adequate speed to the system. 

Answer: C 


Q116. - (Topic 3) 

Which of the following processor socket types would support an AMD processor? (Select TWO). 

A. F 

B. LGA 

C. 940 

D. 775 

E. 1155 

Answer: A,C 

214. - (Topic 3) 

Most notebook PCs have their WiFi antenna located in the: 

A. LCD. 

B. WiFi card. 

C. I/O area. 

D. top cover. 

Answer: D 


220-801 training

Validated 220-801 pdf download:

Q117. - (Topic 4) 

Which of the following network devices has the capability to provide power to devices attached to it? 

A. Repeater 

B. Access Point 

C. Hub 

D. Switch 

Answer: D 


Q118. - (Topic 7) 

Which of the following should be considered when building a standard PC? 

A. Capacity of the hard drive 

B. RAID level that will be used 

C. Requirements for applications 

D. Amount of RAM 

Answer: C 

Explanation: 

If you are building a PC, you need to determine what kind of computing power is needed. If you want gaming, CAD or 3D animation, you need powerful processor and lots of RAM. If you need a standard PC, take into account the requirements for applications that you plan to use on the new PC. Then build the PC according to the requirements. 


Q119. - (Topic 6) 

Which of the following provides the BEST solution for customers needing quiet cooling options? 

A. Side panel slots 

B. Liquid based 

C. Additional fans 

D. Thermal paste 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.pcworld.com/article/2028293/liquid-cooling-vs-traditional-cooling-what-you-need-to- know.html 


Q120. - (Topic 5) 

Which of the following USB connector types can be commonly found on non-iOS mobile devices? (Select TWO). 

A. Micro-SD 

B. A 

C. B 

D. mini 

E. micro 

Answer: D,E