Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q71. - (Topic 3) 

When sharing a local printer with network users, which of the following considerations MUST be taken into account to ensure users will be able to print? 

A. Network permissions 

B. Printer language 

C. Print spool priorities 

D. Network topology 

Answer: A 


Q72. - (Topic 1) 

When a grounding strap is not available, a technician can ground by touching the computer’s: 

A. Power supply. 

B. CPU fan. 

C. Memory chips. 

D. Motherboard. 

Answer: A 


Q73. - (Topic 4) 

A technician needs to verify a set of patch cables in inventory are working properly. Which of the following tools should the technician use? 

A. Multimeter 

B. Cable tester 

C. Toner probe 

D. Crimper 

Answer: B 


220-801 rapidshare

Avant-garde 220-801 exam pdf:

Q74. - (Topic 4) 

A technician installs a secondary hard drive on a PC. The new drive does not show up in the operating system or the BIOS; only the primary is listed. The technician verified that the drive has been connected properly. Which of the following should the technician do to make the drive available to the system? 

A. Remove the CMOS battery to clear the BIOS settings 

B. Move the cable on the motherboard to a different port 

C. Move the jumper on the secondary drive off of master 

D. Enable the S.M.A.R.T. setting in the BIOS 

Answer: C 


Q75. - (Topic 3) 

Which of the following connectors provides the capability to pass both analog and digital signals? 

A. VGA 

B. BNC 

C. DVI-I 

D. USB 3.0 

Answer: C 


Q76. - (Topic 4) 

Which of the following connector types is MOST likely to be used with fiber connections? 

A. RJ-45 

B. SC 

C. USB 

D. RG-9 

Answer: B 


220-801 dumps

Certified sybex 220-801 pdf:

Q77. - (Topic 1) 

A technician has replaced a bad internal WLAN card in a Windows 7 Professional laptop. The WLAN card is listed in Device Manager as enabled and working. Which of the following should be done NEXT to use the card? 

A. Change the security passphrase of the network. 

B. Configure encryption on the router. 

C. The SSID of the network must be added to the connection. 

D. The firmware and drivers must be updated to the latest version. 

Answer: C 

Topic 2, Volume B 


Q78. - (Topic 3) 

Which of the following ports is associated with HTTPS? 

A. 53 

B. 80 

C. 443 

D. 3389 

Answer: C 


Q79. - (Topic 2) 

Which of the following is a standard AMD processor socket type? 

A. LGA 

B. 1366 

C. F 

D. 1155 

Answer: C 


Q80. - (Topic 5) 

A user has a new network printer they want setup in their home. The user wants all their PCs as well as any guests with laptops to be able to print to it. Which of the following connection methods would be the MOST effective for meeting these requirements? (Select TWO). 

A. 802.11g 

B. USB 

C. Ethernet 

D. Bluetooth 

E. Serial 

Answer: A,C