Vivid of 220-801 free question materials and Q&A for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q91. - (Topic 5) 

Which of the following devices on a home network should be placed in a DMZ? 

A. Backup server 

B. Gaming server 

C. Smartphone 

D. Wireless printer 

Answer: B 

Explanation: 

http://forums.isaserver.org/m_2002028254/mpage_1/key_/tm.htm#2002028592 


Q92. - (Topic 3) 

When installing a laptop at a desk that will be using stationary dual monitors, which of the following ports should be used? (Select TWO). 

A. VGA 

B. IEEE 1394 

C. PCIe 

D. PCMCIA 

E. ExpressPort 

F. HDMI 

Answer: A,F 


Q93. - (Topic 7) 

Which of the following RAM types is LEAST likely to work optimally when installed in dual 

channel mode? 

A. SDRAM 

B. RAMBUS 

C. DDR2 

D. DDR3 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.webopedia.com/TERM/S/SDRAM.html 


220-801 vce

Renewal practice 220-801 exam:

Q94. - (Topic 1) 

A technician replaces a computer’s NIC with a wireless card. The user wants to save the NIC. Which of the following should the technician use to preserve the NIC? 

A. ESD mat 

B. ESD wrist strap 

C. Sealable plastic bag 

D. Anti-static bag 

Answer: D 


Q95. - (Topic 4) 

Joe, a technician, is installing a wireless inkjet printer into a small office. He wants to minimize long term issues connecting to the printer from any workstation and ensure easy access to its configuration page. 

Which of the following steps would ensure this? 

A. Share the printer on the directory. 

B. Plug an Ethernet cord in as well. 

C. Turn off all DHCP on the network. 

D. Configure a static IP for the printer. 

Answer: D 


Q96. - (Topic 1) 

Which of the following memory features allows for the protection against random inconsistencies in the transfer of the data? 

A. Low latency 

B. Dual channel 

C. ECC 

D. Single channel 

Answer: C 


220-801 download

High quality comptia a+ exams 220-801:

Q97. - (Topic 3) 

Joe, a user, wants to modify the fan speed settings on his PC. Which of the following locations allows the fan speed settings to be changed? 

A. BIOS 

B. Device Manager 

C. Motherboard Jumpers 

D. Computer Management 

Answer: A 


Q98. - (Topic 7) 

In which of the following situations is it appropriate for an IT service provider to make copies of a customer's confidential data? 

A. If the technician determines it necessary, for backup purposes 

B. It is never appropriate to copy a customer's data 

C. If the content is public knowledge 

D. With the customer's permission, for backup purposes 

Answer: D 

Explanation: 

Get customer's permission to access the confidential data for backup purposes only. You are not allowed to access any confidential data whatsoever without customer's permission. 


Q99. - (Topic 3) 

Which of the following Internet connection types has the HIGHEST latency? 

A. WiMAX 

B. Satellite 

C. Fiber 

D. Dial-up 

Answer: B 


Q100. - (Topic 6) 

Besides the CPU, which of the following components might have their own heatsink? 

A. Audio card 

B. RAID controller 

C. Graphics card 

D. Hard drive 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.bit-tech.net/hardware/cooling/2010/05/19/graphics-card-coolers- investigated/