Printable of 220-801 torrent materials and preparation for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q171. - (Topic 6) 

A consultant has been asked to install the brightest possible projector into an office conference room that has a lot of natural sunlight. Which of the following specifications would BEST meet the client's needs? 

A. Highest possible resolution 

B. High lumens 

C. High contrast 

D. HDMI 1.4 compatibility 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.projectorpoint.co.uk/Projector-Brightness-Advice.htm 


Q172. - (Topic 4) 

When replacing components inside of a computer, which of the following should be worn to prevent electro-static discharge? 

A. Safety goggles 

B. Grounding strap 

C. Safety shoes 

D. Canvas gloves 

Answer: B 


Q173. - (Topic 4) 

A technician is advised that a laptop battery is no longer charging. Which of the following is the BEST way to begin diagnostic testing for a battery? 

A. Unplug the power supply from the laptop. 

B. Reboot into the BIOS. 

C. Test the battery with a multimeter. 

D. Remove the battery and run on AC power. 

Answer: B 


2passeasy.com

Far out a+ 220-801 and 220-802 pdf:

Q174. - (Topic 6) 

A user has forgotten their BIOS password on their computer. Which of the following would a technician use to allow the user access to their PC? 

A. Remove the BIOS chip on the PC 

B. Re-flash the BIOS 

C. Run password cracking software on the user's PC 

D. Set the password clear jumper on the motherboard 

Answer: D 


Q175. - (Topic 4) 

Which of the following components needs to be maximized to improve performance in a workstation used for virtualization? (Select TWO). 

A. Network speed 

B. RAM 

C. Disk space 

D. USB ports 

E. CPU cores 

F. Video cards 

Answer: B,E 


Q176. - (Topic 2) 

Which of the following display types is likely to draw the LEAST amount of power? 

A. LCD 

B. LED 

C. CRT 

D. Plasma 

Answer: B 


2passeasy.com

Precise comptia 220-801 objectives:

Q177. - (Topic 6) 

A technician needs to replace a desktop computer's power supply. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Check for environmental concerns 

B. Review local regulations for disposal procedures 

C. Read MSDS documentation 

D. Remove watch and all jewelry 

Answer: D 

Explanation: 

http://pcsupport.about.com/od/safetyconsiderations/qt/safety_tips.htm 


Q178. - (Topic 6) 

Which of the following is the MAIN purpose of cleaning the printer during the imaging process? 

A. It prolongs the toner cartridge's lifecycle 

B. It takes off any residual toner left after development 

C. It keeps the printer clean and prolongs its usable life 

D. It increases the speed of the print process 

Answer: B 

Explanation: 

http://printscan.about.com/od/howto/ht/cleanprintheads.htm 


Q179. - (Topic 6) 

The wireless antenna is typically located inside the laptop's: 

A. Rear panel 

B. Keyboard 

C. Display bezel 

D. Bottom bezel 

Answer: C 

Explanation: 

http://gladiator-antivirus.com/forum/index.php?showtopic=81843 


Q180. - (Topic 1) 

A coworker has reported that someone has engaged in prohibited activity. The supervisor 

has asked the technician to quarantine the PC until police arrive. Which of the following should the technician do? (Select TWO). 

A. Allow the user to continue working 

B. Check for viruses 

C. Re-image the hard drive 

D. Document time/date for later reference 

E. Prevent users from accessing the PC 

F. Turn off PC 

Answer: D,E