Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q351. - (Topic 6) 

Which of the following PC expansion cards needs to be installed to record from a game console? 

A. Video capture 

B. High-end graphics 

C. Network 

D. RAID controller 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.wikihow.com/Record-Video-Games 


Q352. - (Topic 4) 

By default, which of the following ports is used for DNS? 

A. 21 

B. 25 

C. 50 

D. 53 

Answer: D 


Q353. - (Topic 4) 

DB-9 connectors are attached to which of the following cable types? 

A. HDMI 

B. SCSI 

C. Serial 

D. Parallel 

Answer: C 


220-801  actual exam

Improved comptia 220-801 pdf:

Q354. - (Topic 6) 

Which of the following computer components are located on the Northbridge? (Select TWO). 

A. Hard drive 

B. CPU 

C. Fan 

D. RAM 

E. Audio 

Answer: B,D 

Explanation: 

http://www.webopedia.com/TERM/N/Northbridge.html 


Q355. - (Topic 5) 

Primary system functions like basic boot priorities, voltage parameters for the processor, and SATA options are configured in which of the following areas of a PC system? 

A. MBR 

B. CMOS 

C. VRAM 

D. BIOS 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.howstuffworks.com/bios.htm 


Q356. - (Topic 5) 

Which of the following will provide the BEST protection against power failures and data loss? 

A. Auto-switching power supply 

B. Uninterruptible power supply 

C. Line conditioner 

D. Surge suppressor 

Answer: B 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Uninterruptible_power_supply 


2passeasy.com

Realistic a+ certification 220-801 practice test:

Q357. - (Topic 2) 

A technician has been tasked with designing a new printing solution for a small team. They want to be able to use a central printer from their shared workspace as well as the conference room next door. Which of the following connection methods would BEST suit their need? 

A. USB 

B. Infrared (IR) 

C. Bluetooth 

D. Wireless 

Answer: D 


Q358. - (Topic 3) 

Which of the following protocols is used to capture various parameters from network devices in a secure manner? 

A. SNMP 

B. SSL 

C. SSH 

D. SMTP 

Answer: A 


Q359. - (Topic 6) 

Which of the following RAID levels extends the size of a volume without providing reliability or mirroring? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 5 

D. RAID 10 

Answer: A 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_RAID_levels 


Q360. - (Topic 3) 

Which of the following laser printer components will flip the paper to allow for printing on both sides? 

A. Paper registration assembly 

B. Paper pickup assembly 

C. Duplex assembly 

D. Image transfer belt 

Answer: C