100% Correct of 220-801 exam prep materials and paper for CompTIA certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q311. - (Topic 4) 

A user has installed video editing software and hardware on a Windows PC. The PC met the minimum requirements of the hardware. The editing program loads very slowly and takes a very long time to render large files. Which of the following will MOST likely resolve this issue? 

A. More memory and a reformatting of the hard disk are needed. 

B. A second hard drive must be added and the Page file should be lowered. 

C. More memory is not needed; the Windows Page file should be increased. 

D. More memory and available hard disk space are needed. 

Answer: D 


Q312. - (Topic 2) 

A user from the payroll department is printing out paychecks and notices that words are not completely being printed out. The user does state that all of the print on the checks is still dark and legible. Which of the following should the technician perform to resolve this issue with the impact printer? 

A. Reinstall the print drivers 

B. Clean the printer head 

C. Replace the printer ribbon 

D. Replace the printer cable 

Answer: B 


Q313. - (Topic 2) 

When a technician suspects prohibited activity on an organization’s network or computers, which of the following is the FIRST step they should take? 

A. Confirm an actual infraction has taken place 

B. Confront the suspected person with incident details 

C. Notify others so that peers will stop the activity 

D. Erase the contents of the user’s computer and disable their account 

Answer: A 


220-801  exam prep

Refresh 220-801 acronyms:

Q314. - (Topic 4) 

A user has a PoE device that does not power on. The technician believes that the switch may not be outputting the appropriate amount of power to the device. Which of the following could be used to test this hypothesis? 

A. Multimeter 

B. Toner probe 

C. Lineman's handset 

D. Loopback plug 

Answer: A 


Q315. - (Topic 6) 

Which of the following devices is necessary to provide power to a laptop LCD screen? 

A. PCMCIA card 

B. Backlight 

C. Inverter 

D. PCI-E card 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.ehow.com/how-does_5011808_inverter-work-laptop.html 


Q316. - (Topic 4) 

Replacing which of the following laptop components may also replace the power inverter board? 

A. PCMCIA slot 

B. LCD screen 

C. Hard drive 

D. WLAN card 

Answer: B 


2passeasy.com

Realistic testout pc pro 220-801 and 220-802:

Q317. - (Topic 3) 

Which of the following wireless transmission methods requires line of sight? 

A. Infrared 

B. RFID 

C. 802.11a 

D. Bluetooth 

Answer: A 

Explanation: 

http://electronics.howstuffworks.com/remote-control2.htm 


Q318. - (Topic 5) 

Which of the following features makes logical processor cores appear as physical cores to the operating system? 

A. XD-bit 

B. Hyperthreading 

C. MMU virtualization 

D. 64-bit architecture 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.makeuseof.com/tag/hyperthreading-technology-explained/ 


Q319. - (Topic 4) 

Which of the following cable types is used to prevent exposure to toxins in the event of a fire? 

A. CAT6 

B. RG-59 

C. Plenum 

D. PVC 

Answer: C 


Q320. - (Topic 6) 

Which of the following cables is fire retardant? 

A. UTP 

B. PVC 

C. STP 

D. Plenum 

Answer: D 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Plenum_cable