Accurate of 220-801 test questions materials and questions for CompTIA certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q471. - (Topic 2) 

Laser printers and thermal printers both use a heating element to function. Which of the following differentiates them? 

A. Laser printers require a liquid pigment. 

B. Thermal printers use device specific stock. 

C. Laser printers do not require thermal toner. 

D. Thermal printers utilize refillable heat toner. 

Answer: B 


Q472. - (Topic 3) 

A technician is preparing to perform a processor upgrade on a critical company server. Which of the following precautions should be taken FIRST before performing such work on a system? (Select TWO). 

A. Discharge all capacitors inside the PSU 

B. Remove all jewelry 

C. Ensure the PSU is plugged into a grounded electrical socket 

D. Ensure humidity levels within the room are lowered 

E. Put on an anti-static wrist strap 

Answer: B,E 


Q473. - (Topic 3) 

A technician has been asked to install a printer on a Windows XP machine. Through which of the following Control Panel utilities will the technician install the printer? 

A. Printers and Devices 

B. Devices and Printers 

C. Printers and Faxes 

D. Devices 

Answer: C 


220-801  test questions

Up to the immediate present a+ study guide pdf 220-801:

Q474. - (Topic 4) 

A technician is tasked with building a virtualization workstation. Which of the following are the MOST critical requirements? (Select TWO). 

A. CPU 

B. High-end GPU 

C. SSD 

D. RAM 

E. Liquid cooling 

F. Dual monitors 

Answer: A,D 


Q475. - (Topic 6) 

A technician encounters prohibited materials on a computer located in a common area that 

is used by several employees. Which of the following should be done FIRST? 

A. Remove the item from the computer 

B. Show to others so they can be a witness 

C. Copy the item to an external website 

D. Report the incident to management 

Answer: D 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_security_incident_management 


Q476. - (Topic 5) 

Which of the following would BEST protect equipment from power spikes? 

A. Anti-static mat 

B. HVAC system 

C. Surge suppressor 

D. Power strip 

Answer: C 

Explanation: 

http://electronics.howstuffworks.com/everyday-tech/surge-protector.htm 


2passeasy.com

Real a+ certification 220-801 practice test:

Q477. - (Topic 7) 

Which of the following needs to be configured on a wireless router to allow specific client machines to connect? 

A. Port forwarding 

B. WPS 

C. MAC filtering 

D. DMZ 

Answer: C 

Explanation: 

http://compnetworking.about.com/cs/wirelessproducts/qt/macaddress.htm 


Q478. - (Topic 3) 

The company is considering adding Bluetooth printers to the environment. In Windows 7, how would a technician add a Bluetooth printer? 

A. Start >Printers and Devices >Add a Printer >Add a local printer 

B. Start >Control Panel >Device Manager > Add a Network, Wireless, or Bluetooth printer 

C. Start >Control Panel >Device Manager > Add a Bluetooth printer 

D. Start >Printers and Devices >Add a Printer >Add a Network, Wireless, or Bluetooth printer 

Answer: D 


Q479. - (Topic 5) 

A technician is installing a processor upgrade onto an Intel 775 socket motherboard. Which of the following extra power connectors needs to be plugged in for the board to power on? 

A. ATX 4-pin 

B. Molex 

C. PCIe 6-pin 

D. PCIe 8-pin 

Answer: A 

Explanation: 

An ATX 4-pin power connector is needed for Intel 775 socket motherboard. The ATX 4-pin is a standard for Intel 775 socket motherboards. 


Q480. - (Topic 3) 

Which of the following diagnostics is performed at POST? 

A. RAM Self Check 

B. Temperature Check 

C. Hard Disk Parity Check 

D. Plug and Play Compliance Check 

Answer: A