Precise of 220-801 practice test materials and dump for CompTIA certification for IT specialist, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q251. - (Topic 6) 

A technician is asked to recommend hardware for a new computer for a graphic artist company that regularly uses 3-D animation software. Which of the following components should be chosen to BEST meet the customer's needs? 

A. Specialized video card 

B. Multi-core processor 

C. TV tuner/recorder 

D. Tape backup drive 

Answer: A 

Explanation: 

A high end special video card is needed to render 3D animation. Without a good video card, a graphic artist cannot work properly on a computer creating 3D animation. 


Q252. - (Topic 4) 

Ann, a technician, is tasked with building a workstation that can host multiple virtual environments. Which of the following is the MOST important component for this type of build? 

A. Specialized audio and video cards 

B. HTPC compact form factor 

C. High-end cooling 

D. Dual monitors 

E. Multiple CPU cores 

Answer: E 


Q253. - (Topic 2) 

A small computer repair office has carpeted flooring. Which of the following accessories would BEST prevent against random electrical static damage? 

A. Grounded 3 prong AC wall sockets 

B. ESD mats 

C. ESD wristbands 

D. Surge suppressors 

Answer: B 


220-801  practice test

Updated a+ 220-801 and 220-802 pdf:

Q254. - (Topic 2) 

Which of the following cable types typically transmits the video from an analog security camera back to the CCTV system? 

A. CAT5e 

B. CAT6 

C. RG-59 

D. STP 

Answer: C 


Q255. - (Topic 1) 

Which of the following memory types is MOST commonly found in Pentium 4 class and newer desktop PCs? 

A. SIMM 

B. RAMBUS 

C. SODIMM 

D. DIMM 

Answer: D 

35. - (Topic 1) 

Which of the following printing technologies uses piezoelectric pressure pads to produce small bubbles that are moved to the paper? 

A. Impact 

B. Thermal 

C. Laser 

D. Inkjet 

Answer: D 


Q256. - (Topic 3) 

By default, which of the following ports is used for SMTP? 

A. 21 

B. 25 

C. 110 

D. 143 

Answer: B 


2passeasy.com

Certified professor messer comptia a+ 220-801:

Q257. - (Topic 3) 

Which of the following wireless standards operates at 5 GHz and has a maximum speed of 54 Mbps? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: A 

303. - (Topic 3) 

A technician has been asked to identify the unknown network addresses from a series of printers attached to the network via external hardware printer servers. Which of the following will provide the technician with the necessary information? 

A. Performing a device self test print page from each printer 

B. Performing a device print page from each print server 

C. Performing a device factory reset on each print server 

D. Performing a PING of each device address without the FQDN 

Answer: B 


Q258. - (Topic 3) 

Older video cards used S-video to output to a TV. This standard has been replaced by: 

A. FireWire 

B. SCSI 

C. Coaxial 

D. HDMI 

Answer: D 


Q259. - (Topic 3) 

Which of the following devices requires calibration as part of its installation? 

A. Touch screen 

B. Mouse 

C. External HDD 

D. Keyboard 

Answer: A 


Q260. - (Topic 3) 

Which of the following displays uses gas to display the image? A. OLED 

B. LED 

C. CRT 

D. Plasma 

Answer: D