Printable of 220-801 exam engine materials and tutorials for CompTIA certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q331. - (Topic 3) 

During the installation of a wireless router at a small business, it is noted that some of the wireless clients support WPA2 and some of the clients support WPA. Which of the following encryptions should be set on the router? 

A. WPA 

B. WPA2 

C. WEP 

D. TKIP 

Answer: A 


Q332. - (Topic 3) 

Which of the following Internet connection types usually has access controlled with PPPoE security authentication? 

A. WiMAX 

B. LTE 

C. Cable 

D. DSL 

Answer: D 


Q333. - (Topic 5) 

Which of the following technologies has the SHORTEST wireless range for printing? 

A. 802.11g 

B. 802.11a 

C. Bluetooth 

D. Infrared 

Answer: D 

Explanation: 

http://searchmobilecomputing.techtarget.com/definition/IR-wireless 


220-801  exam engine

Far out testout 220-801:

Q334. - (Topic 2) 

Which of the following devices uses a list of MAC addresses to direct packets to the appropriate interface? 

A. Switch 

B. Router 

C. Bridge 

D. Hub 

Answer: A 


Q335. - (Topic 1) 

Which of the following connector types uses a single RCA style connector? 

A. DVI 

B. VGA 

C. RGB 

D. Composite video 

Answer: D 


Q336. - (Topic 3) 

A printer using multipart paper is not printing properly on every page. Parts of some letters are missing, making it hard to read. Which of the following should a technician do to correct the problem? 

A. Replace the print head 

B. Rewind the printer ribbon and test 

C. Replace the ribbon, paper, and print head 

D. Replace the ribbon 

Answer: A 


2passeasy.com

Download practice 220-801 exam:

Q337. - (Topic 2) 

Which of the following would be the BEST means of securing access to a user’s corporate laptop? 

A. Kensington lock 

B. Enable Trusted Platform Module 

C. Enable SMART in the BIOS 

D. Biometrics 

Answer: D 


Q338. - (Topic 5) 

A technician needs to move servers from the storage room. When it comes to personal safety, which of the following should be performed? 

A. Use a forklift 

B. Use the buddy system 

C. Use proper lifting techniques 

D. Use proper weight limitations 

Answer: C 


Q339. - (Topic 4) 

Which of the following should be removed prior to replacing or upgrading memory in a laptop? 

A. Hard drive 

B. Optical drive 

C. Wireless card 

D. Battery 

Answer: D 

466. - (Topic 4) 

Which of the following cable types has extra shielding built into the cable to guard against EMI? 

A. UTP 

B. Multimode 

C. STP 

D. Single-mode 

Answer: C 


Q340. - (Topic 1) 

Which of the following wireless protocols is limited to operating in the 5 GHz range ONLY? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: A