Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q271. - (Topic 2) 

Which of the following bus speeds is supported by PC2-5300 and PC2-4200? 

A. 333Mhz 

B. 533Mhz 

C. 666Mhz 

D. 800Mhz 

Answer: B 

127. - (Topic 2) 

A user is explaining a problem they are having to a technician. During the explanation the technician determines what the cause of the problem is. Which of the following should the technician do? 

A. Wait until the user finishes their explanation and then offer advice 

B. Ignore the remainder of the user’s explanation and then offer advice 

C. Interrupt the user so that the user does not have to offer more than is needed 

D. Make a gesture to the user to let the user know that no more explanation is needed 

Answer: A 


Q272. - (Topic 5) 

A customer, Joe, has a corporate laptop that his teenage son used over the weekend. He thinks the laptop now has illegal material because of strange websites on his browser’s home page. Joe brings the laptop to the repair center. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Determine chain of custody 

B. Report through proper channels 

C. Be culturally sensitive 

D. Avoid being judgmental 

Answer: B 


Q273. - (Topic 3) 

A technician wants to simplify users’ wireless configuration in a new remote office. Which of the following must be configured on the access point to allow wireless clients to automatically negotiate secure authentication with the SOHO access point? 

A. Enable QoS 

B. Enable SSID Broadcast 

C. Enable WPS 

D. Enable MAC filtering 

Answer: C 

Topic 4, Volume D 


2passeasy.com

Renew a+ 220-801 and 220-802 pdf:

Q274. - (Topic 3) 

A user who performs data entry would like to use the number pad on a laptop that does not have one. Which of the following solutions should a technician recommend? (Select TWO). 

A. Use a Bluetooth connected mobile device 

B. Use a USB connected Number Pad 

C. Install number pad software in Windows 

D. Enable the number pad using a function key 

E. Re-map keys using Character Map 

Answer: B,D 


Q275. - (Topic 5) 

Which of the following would a technician MOST likely perform to prevent a tripping hazard? 

A. Use an ESD mat 

B. Proper cable management 

C. Use plenum graded cable 

D. Proper documentation 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.cabletiesandmore.com/SafcordCordCover.php 


Q276. - (Topic 4) 

A 2, 000 line per minute parallel impact printer is being installed in a room that is 100 feet 

(30.48

 meters) from the print server. Once connected it does not print reliably. Which of the following is the cause? 

A. 

The cable was installed next to florescent lighting. 

B. 

The cable length has exceeded the limit of the standard. 

C. 

The printer should have been a USB model. 

D. 

The printer I/O logic is faulty and must be replaced. 

Answer: B 


2passeasy.com

Vivid 220-801 performance based questions:

Q277. - (Topic 3) 

A service call was opened for a thermal printer that has poor print quality. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Replace the print head with OEM replacement. 

B. Use a cotton swab and alcohol to clean the print head. 

C. Use the printer manufacturer’s cleaning kit to clean the print head. 

D. Use an industry approved cleaning kit to clean the print rollers. 

E. Use the printer manufacturer’s cleaning kit to clean the print rollers. 

Answer: C 


Q278. - (Topic 3) 

Which of the following is a type of Fiber connector? 

A. RJ-45 

B. BNC 

C. F-Connector 

D. ST 

Answer: D 


Q279. - (Topic 6) 

A user wants to purchase a new computer to use word processing software only. Which of the following computer types should be recommended? 

A. Thin client 

B. CAD workstation 

C. Home server 

D. Gaming PC 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.thinclient.net/pdf/Thin_Client_Benefits_Paper.pdf 


Q280. - (Topic 4) 

A technician installing hard drives into a computer needs to set jumpers on the drives to master and slave. 

Which of the following types of drives is the technician installing? 

A. USB 

B. SATA 

C. EIDE 

D. SCSI 

Answer: C