100% Guarantee of 220-801 exam cram materials and samples for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q231. - (Topic 7) 

A network consisting of numerous geographically dispersed networks that cover a large physical distance is referred to as a: 

A. WLAN 

B. LAN 

C. WAN 

D. MAN 

Answer: C 

Explanation: 

http://compnetworking.about.com/od/basicnetworkingconcepts/a/network_types.htm 


Q232. - (Topic 3) 

A common method of accessing computers remotely that uses port 23 is known as? 

A. LDAP 

B. RDP 

C. Telnet 

D. FTP 

Answer: C 


Q233. - (Topic 4) 

A Pentium 4 PC has a dead power supply. This power supply has a characteristic that must be found in the replacement power supply. Which of the following describes this characteristic? 

A. The new supply must have a 20 pin Molex cable. 

B. The supply must have the same size cooling fan. 

C. The new supply must have a 6 pin Molex cable. 

D. The supply must have a 4 pin Molex cable. 

Answer: D 


2passeasy.com

Far out comptia 220-801 test:

Q234. - (Topic 5) 

Which of the following allows for the FARTHEST transmission distance for data? 

A. Bluetooth 

B. Single-mode fibre 

C. RG-6 cable 

D. CAT6 cable 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.ad-net.com.tw/index.php?id=46 


Q235. - (Topic 2) 

Which of the following printer types requires calibration to ensure the nozzle is adjusted to print properly? 

A. Impact 

B. Inkjet 

C. Laser 

D. Thermal 

Answer: B 


Q236. - (Topic 2) 

A home user wants to configure the wireless AP for gaming. Some games require that dynamic inbound communication be allowed for the game to work properly. Which of the following should the user configure on the AP to ensure games will work properly when dynamic communication is required while maximizing security? 

A. NAT 

B. DMZ host 

C. WPS 

D. Port triggering 

Answer: D 


2passeasy.com

Free 220-801 exam pdf:

Q237. - (Topic 3) 

A technician is trying to install a full-size PCI card into a slim line desktop PC. Which of the following would MOST likely be required to facilitate installation? 

A. RAID card 

B. CNR card 

C. Riser card 

D. MCA card 

Answer: C 


Q238. - (Topic 1) 

Which of the following memory types would MOST likely be installed in a laptop in the form of DDR3? 

A. SODIMM 

B. DIMM 

C. CRIMM 

D. RIMM 

Answer: A 


Q239. - (Topic 3) 

Which of the following is an advantage of an IPv6 network? 

A. Virtually unlimited number of network addresses 

B. Backwards compatible with all network devices and operating systems 

C. Less security concerns 

D. Higher available speed 

Answer: A 


Q240. - (Topic 5) 

Which type of fire extinguishing technology should be used when encountering an electrical fire? 

A. Class B fire extinguishers 

B. Overhead sprinkler system 

C. Water-based fire extinguishers 

D. Non-water based extinguishers 

Answer: D 

Explanation: 

http://cs.adelaide.edu.au/~kevin/Wardens/extinguishers.html