Validated of 220-801 exam price materials and paper for CompTIA certification for IT candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2021 May 220-801 Study Guide Questions:

Q131. - (Topic 3) 

A laser multi-function device in an office is able to scan documents, but users are reporting that when they try to make copies they receive an error. Which of the following troubleshooting steps should a technician try FIRST? 

A. Apply a new preventative maintenance kit. 

B. Ensure the MFD is connected and on the network. 

C. Replace all empty ink cartridges in the MFD. 

D. Check the toner level to see if it is low. 

Answer: D 


Q132. - (Topic 5) 

Video editing workstations require the fastest hard drive access times with large storage capacity. Which of the following hard disk setups would be MOST ideal for the described computer? 

A. Two 500 GB SATA2 hard drives used in a JBOD array 

B. Two 500 GB SATA2 hard drives in a hardware RAID 0 

C. Two 500 GB SATA2 hard drives in a hardware RAID 1 

D. Two 500 GB SATA2 hard drives in a software RAID 0 

Answer: B 

Explanation: 

http://forums.mydigitallife.info/threads/12651-2x-200GB-SATA-I-Raid-0-v-s-single-


Q133. - (Topic 1) 

A technician realizes the problem Ann, a customer, is having before she is done explaining all the symptoms. Which of the following is the BEST action for the technician to take? 

A. Continue listening to Ann’s explanation until she is finished then refer her to a website so she can find the proper resolution. 

B. Ask Ann to repeat the problem and all the symptoms several times in order for the technician to verify all the facts. 

C. Finish listening to Ann’s explanation without interrupting if it will not take an excessive amount of time. 

D. Politely tell Ann that the technician knows the proper solution and that no further explanation is necessary. 

Answer: C 


220-801  exam price

Leading a+ study guide pdf 220-801:

Q134. - (Topic 1) 

Which of the following protocols is used to translate fully qualified domain names into IP addresses? 

A. LDAP 

B. DNS 

C. DHCP 

D. SMTP 

Answer: B 


Q135. - (Topic 7) 

After responding immediately to a dispatch, a technician arrives to resolve the customer's issue. The customer appears to be angry that they have waited so long for a response. Which of the following is the BEST course of action for the technician to take? 

A. Inform the manager of the customer's behavior and then focus on completing the task in an expedited manner. 

B. Empathize with the customer's urgency and inform them that the current service level agreement allows for an eight hour response time. 

C. Empathize with the customer and focus on completing the task in an expedited manner. Upon closure, document the situation and inform the manager. 

D. Contact dispatch immediately and request to speak to a manager to determine the breakdown in the response time. 

Answer: C 

Explanation: 

Empathize with the customer and focus on completing the task in an expedited manner. Upon closure, document the situation and inform the manager. 


Q136. - (Topic 1) 

Which of the following laptop hardware components requires a re-soldering process in order to replace properly? 

A. Mini PCIe wireless card 

B. Heat sink 

C. DC jack 

D. Li-Ion battery 

Answer: C 


2passeasy.com

Real a+ certification practice test 220-801:

Q137. - (Topic 7) 

Which of the following does a technician need to do before giving a PC, which has been confiscated for prohibited activity, to another department? 

A. Identify prohibited activity on PC 

B. Document change of custody 

C. Report prohibited activity 

D. Preserve data 

Answer: B 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Chain_of_custody 


Q138. - (Topic 3) 

An upset customer, Anne, calls in to a repair center to report that her new computer is not working. Anne berates the technician and insists someone repair her computer as soon as possible. The technician should do which of the following? (Select TWO). 

A. Maintain a positive attitude 

B. Recommend Anne use another repair center 

C. Place Anne on hold to allow her to calm down 

D. Follow up with Anne at a later date to verify satisfaction 

E. Offer different repair options if possible 

F. Listen and do not interrupt the customer 

Answer: A,F 


Q139. - (Topic 4) 

Which of the following frequencies does Bluetooth use? 

A. 900 MHz 

B. 1.8 GHz 

C. 2.4 GHz 

D. 5 GHz 

Answer: C 


Q140. - (Topic 3) 

Which of the following laptop components provides direct electrical supply to illuminate the screen’s image? 

A. DC jack 

B. CMOS battery 

C. Inverter 

D. Backlight 

Answer: C