Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q561. - (Topic 4) 

An IR printer stops working for half of an office while the other half is able to print. Which of the following should be checked FIRST? 

A. Proper lighting 

B. Paper levels 

C. Physical obstructions 

D. Printer share name 

Answer: C 

Explanation: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CEEQFjAC 

&url=http%3A%2F%2Fwww.ics.uci.edu%2F~lopes%2Fteaching%2Finf241W07%2Fstuden ts%2520presentations%2Frex-chen.ppt&ei=FRVFUtPYF4bm4QSck4GoBA&usg=AFQjCNFFKyH4N_oU7gPBM-ftJki_tA-KmQ&sig2=cE2SZ--1xT22N6zLWAILFA 


Q562. - (Topic 5) 

Which of the following is the MOST likely reason for a low wireless signal? 

A. The distance from the access point 

B. Incompatible wireless hardware 

C. The access point is bridged 

D. Channel conflict in the access point 

Answer: A 


Q563. - (Topic 2) 

Which of the following can be achieved with Group Policy to help with workstation security measures? 

A. BitLocker password 

B. Complexity requirements 

C. BIOS password 

D. Wake on LAN 

Answer: B 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc875814.aspx 


2passeasy.com

Up to the minute practice test 220-802:

Q564. - (Topic 4) 

A large magnet is placed too close to a CRT monitor. Which of the following will MOST likely occur? 

A. Dead pixels 

B. Flickering image 

C. No image on screen 

D. Distorted image 

Answer: D 

Explanation: http://cdn.c.photoshelter.com/img-get/I0000ENbEdGRHUB4/s/860/860/Fphoto-64080805F-6RM.jpg 


Q565. - (Topic 5) 

A customer calls and states that when they have been using their computer for a long time the computer reboots itself with no error. Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. BIOS settings 

B. Faulty RAM 

C. Faulty processor 

D. Overheating 

Answer: D 


Q566. - (Topic 5) 

Joe, a user, should be aware of his surroundings when Windows boots. Which of the following tools would BEST be used to disable some programs from automatically starting when the computer is booted? 

A. Performance Monitor 

B. Fixboot 

C. MSCONFIG 

D. FIXMBR 

Answer: C 


2passeasy.com

Free comptia 220-802:

Q567. - (Topic 5) 

A user brings in an older CRT monitor and reports there are issues with the colors and bands of discoloration. 

Which of the following should be done to correct the issue? 

A. Replace the power cord 

B. Reformat 

C. Increase the refresh rate 

D. Degauss 

Answer: D 


Q568. - (Topic 1) 

The shared folder named C$ is an example of which of the following? 

A. Local share 

B. Permission propagation 

C. Inheritance 

D. Administrative share 

Answer: D 

Explanation: http://www.intelliadmin.com/index.php/2007/10/the-admin-share-explained/ 


Q569. - (Topic 5) 

A user reports that they are seeing odd shapes or blocks on their monitor that seem to be random, but stay until the system is rebooted. The monitor has been connected to another computer of the exact make and model and has shown no adverse issues. However, the problem returns once the monitor is connected to the original computer. Which of the following is MOST likely the issue? 

A. The monitor is overheating into above-optimal temperatures. 

B. The monitor is experiencing low voltage conditions. 

C. The video card is incompatible with the monitor. 

D. The video card on the problem computer is failing. 

Answer: D 


Q570. - (Topic 1) 

If a customer wants to create a multi-boot PC with different editions of Windows, which of the following is MOST important to consider? 

A. Using multiple partitions 

B. Using multiple hard drives 

C. Using a single partition 

D. Using a PXE boot scheme 

Answer: A 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/install-more-than-one-operating-system-multiboot