Pinpoint of 220-802 testing engine materials and dump for CompTIA certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q411. - (Topic 5) 

Ann, a user who works with many patients during the day, has a privacy screen attached to her monitor. 

Which of the following does this help prevent? 

A. Rootkits 

B. Phishing 

C. Shoulder surfing 

D. Trojans 

E. Whaling 

Answer: C 


Q412. - (Topic 3) 

Which of the following BEST represents a security vulnerability of mobile devices? (Select TWO). 

A. Unauthorized downloads 

B. Viruses 

C. Improper file permissions 

D. Phishing 

E. Theft 

Answer: B,E 

Explanation: 

Security of mobile devices can be compromised when a virus infects the device. Another way is theft because a mobile device is portable and can be easily be handled or pocketed. 


Q413. - (Topic 4) 

A user states their Windows XP desktop PC fails to boot to the Windows logo. Which of the following tools could a technician use to help diagnose if there is a pre-boot failure? 

A. Multimeter 

B. POST card 

C. Power supply tester 

D. BIOS flash 

Answer: B 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/POST_card 


2passeasy.com

Improve a+ 220-802 dumps:

Q414. - (Topic 5) 

User profiles in Windows 7 are stored in which of the following locations? 

A. C:User Profiles 

B. C:Documents and SettingsUser Profiles 

C. C:Documents and Settings 

D. C:Users 

Answer: D 


Q415. - (Topic 5) 

Which of the following installation types uses an answer file as part of the installation process? 

A. Unattended installation 

B. Clean installation 

C. Virtual desktop image deployment 

D. Remote network installation 

Answer: A 


Q416. - (Topic 1) 

Which of the following commands would a technician use to map a network share? 

A. NET 

B. NSLOOKUP 

C. IPCONFIG 

D. COPY 

Answer: A 

Explanation: http://www.computerhope.com/nethlp.htm 


2passeasy.com

High value comptia 220-801 and 220-802:

Q417. - (Topic 2) 

Which of the following is BEST used to prevent other people from viewing a user’s computer screen? 

A. Anti-virus software 

B. Key fob 

C. Biometric device 

D. Privacy filter 

Answer: D 

Explanation: http://www.privacyscreens.co.uk/howitworks.php 


Q418. - (Topic 5) 

Which of the following security methods requires that a user enter a passcode that is changed at regular intervals? 

A. WPA encryption 

B. Biometrics 

C. PSK 

D. RSA token 

Answer: D 


Q419. - (Topic 5) 

A user regularly calls and states that they have a computer with possibly corrupt system files and wants to know how to repair them. Which of the following utilities would resolve the problem? 

A. ASR 

B. FIXMBR 

C. SFC 

D. MSCONFIG 

Answer: C 


Q420. - (Topic 1) 

Which of the following Control Panel utilities would be BEST to use to remove a Windows 7 application? 

A. Folder Options 

B. Add/Remove Programs 

C. Programs and Features 

D. Administrator Tools 

Answer: C 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/uninstall-change-program