Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q381. - (Topic 1) 

An audio visual company has decided that they want to migrate from Windows XP Professional SP2. The company has a domain network. A technician is tasked with selecting an operating system. Which of the following should the technician select? 

A. Windows 7 Home Premium 

B. Windows Vista Home Premium 

C. Windows 7 Professional 

D. Windows XP Media Center 

Answer: C 

Explanation: http://reviews.cnet.com/8301-31012_7-10379487-10355804.html 


Q382. - (Topic 1) 

A user recently installed a new video driver on a PC but now it will not boot. Which of the following is the BEST option to correct the issue? 

A. Automated system recovery 

B. Emergency repair disks 

C. FIXBOOT 

D. Safe mode 

Answer: D 

Explanation: http://www.computerhope.com/issues/chsafe.htm 


Q383. - (Topic 1) 

A /all switch is MOST likely to be used with which of the following commands? 

A. NET 

B. NBTSTAT 

C. PING 

D. IPCONFIG 

Answer: D 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/314850 

Topic 2, Security 


2passeasy.com

Latest comptia 220-802 questions:

Q384. - (Topic 5) 

An individual pretending to be a consultant trying to gain access to information is an example of which of the following? 

A. Chassis Intrusion 

B. Principle of Least Privilege 

C. Social Engineering 

D. Identity Theft 

Answer: C 


Q385. - (Topic 5) 

A technician is concerned that archiving computers over the network is taking too long to finish each night. A vendor suggests incremental backups. Incremental backups would 

accomplish which of the following? 

A. Limited number of computers would be fully archived each night 

B. Backup an increasing number of files until the backup window closes 

C. Backup only changed items on each computer 

D. Limited number of directories on each computer each night 

Answer: C 


Q386. - (Topic 5) 

A user has a nonfunctional computer that has two hard drives. The user needs to retrieve information from one of the drives. Which of the following would be used? 

A. Reformat bad hard drives 

B. External enclosure 

C. Reformat all hard drives 

D. CHKDSK along with DEFRAG utility 

Answer: B 


2passeasy.com

Simulation comptia a+ 220-801 and 220-802 notes:

Q387. - (Topic 5) 

A technician has one computer and needs to create a multiboot to test all Windows environments. Which of the following shows the BEST order for installing the operating systems? 

A. Windows XP Professional, Windows Vista Business, Windows 7 Professional 

B. Windows Vista Business, Windows 7 Professional, Windows XP Professional 

C. Windows 7 Professional, Windows Vista Business, Windows XP Professional 

D. Windows 7 Professional, Windows XP Professional, Windows Vista Business 

Answer: A 


Q388. - (Topic 5) 

What is a common symptom of a problem starting up the Windows 7 operating system? 

A. Spontaneous shutdown/restart 

B. Invalid boot disk 

C. WinRE won't start 

D. The optical disc failed 

E. Emergency repair disk doesn't boot 

F. REGSVR32 has failed 

Answer: B 


Q389. - (Topic 2) 

A technician would like to limit computer access to certain users. Which of the following should be configured? 

A. Advanced security 

B. Boot.ini file 

C. System configuration 

D. Local security policy 

Answer: D 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/library/dd277395.aspx 


Q390. - (Topic 1) 

A technician needs to use Remote Desktop Connection in order to get access to a remote Windows workstation. However, the Programs menu has been hidden and they only have access to the Run command utility or a command-line prompt. Which of the following is the utility that the technician should use to access Remote Desktop Connection? 

A. MSINFO32 

B. SERVICES.MSC 

C. MSCONFIG 

D. MSTSC 

Answer: D 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/300887