Guaranteed of 220-802 torrent materials and samples for CompTIA certification for IT engineers, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q101. - (Topic 2) 

A technician must secure company documents from accidental disclosure. Which of the following should be implemented? (Select TWO). 

A. User training 

B. Anti-malware 

C. Paper shredding 

D. Time of day restrictions 

E. Employee badges 

F. Mantraps 

Answer: A,C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Paper_shredder 


Q102. - (Topic 5) 

A user calls a technician and states that their computer shutdowns after about 15 minutes of being turned on. The user also states that if they wait about an hour and turn the computer back on, it will function properly, but will shutdown after 15 minutes as it did before. Which of the following should the technician check on the motherboard that could be causing this problem? 

A. SATA connection 

B. CMOS battery 

C. TPM chip 

D. Capacitors 

Answer: D 


Q103. - (Topic 5) 

A technician wants to secure a Windows 7 Ultimate notebook hard drive. Which of the following should the technician do to implement BitLocker? (Select TWO). 

A. Disable TPM in the system BIOS 

B. Run the BitLocker wizard and any necessary partitions 

C. Enable TPM in the system BIOS 

D. Enable TPM in the Windows 7 OS files 

E. Set up the OS and the system files on the same partition 

Answer: B,C 


2passeasy.com

Update test 220-802:

Q104. - (Topic 5) 

Which of the following drive destruction methods is considered the MOST secure when dealing with highly sensitive data? 

A. Degaussing 

B. Wiping 

C. Magnetizing 

D. Shredding 

Answer: D 


Q105. - (Topic 4) 

A user is reporting that they cannot connect to the wireless network from their office but they were able to connect yesterday. Which of the following would be the MOST likely reason? 

A. Radio switch on laptop is enabled 

B. Radio switch on laptop is disabled 

C. Channel interference 

D. User is too far away from the access point 

Answer: B 

Explanation: http://en.kioskea.net/forum/affich-130312-wifi-radio-disabled-of-my-laptop-how-turn-on 


Q106. - (Topic 5) 

A worker from a branch office goes to the main office for a meeting. They plug their laptop into a couple of wall jacks and do not get network connectivity. Which of the following should the technician check to resolve this issue for the employee? 

A. Encryption levels on the laptop 

B. All antivirus updates have been performed 

C. Disabled switch ports 

D. If the users account has been locked 

Answer: C 


2passeasy.com

Tested trainsignal comptia a+ 220-802 download:

Q107. - (Topic 3) 

A user realizes they left their mobile phone in a taxi minutes after the car departs. Which of the following should be done to BEST ensure none of the private data on the phone is accessed? 

A. Passcode Lock 

B. GPS Tracking 

C. Remote Backup 

D. Remote Wipe 

Answer: D 

Explanation: https://espace.cern.ch/mmmservices-help/ManagingYourMailbox/QuotaArchivingAndRecovery/Pages/WipingMobilePhones.aspx 


Q108. - (Topic 1) 

In which of the following operating systems does Windows XP mode come as a free download to be used for application compatibility? 

A. Windows 7 Starter 

B. Windows 7 Professional 

C. Windows Vista Business 

D. Windows 7 Home Premium 

Answer: B 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows7/products/features/windows-xp-mode 


Q109. - (Topic 1) 

Which of the following BIOS boot methods allows a system to boot from a remote server? 

A. PXE 

B. DVD 

C. USB 

D. SATA 

Answer: A 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2008.07.desktopfiles.aspx 


Q110. - (Topic 5) 

A user recently installed a new video driver on a PC but upon boot Windows will not start. Which of the following is the BEST option to correct the issue? 

A. Automated system recovery 

B. Emergency repair disks 

C. FIXBOOT 

D. Safe mode 

Answer: D