Free of 220-802 brain dumps materials and questions pool for CompTIA certification for candidates, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q401. - (Topic 4) 

When removing the top case from a laptop, which of the following, besides hand tools, should a technician have on hand to assure correct disassembly and reassembly? (Select TWO). 

A. A multimeter and a toner probe. 

B. A large cloth to spread the screws and disassembled parts on. 

C. A writing pad for documentation and a marker to label cables. 

D. A manufacturer’s technical manual for the model of the laptop. 

E. A container with separated areas to store different size screws. 

Answer: D,E 

Explanation: http://computertutorflorida.com/2012/09/laptop-best-practices/ 


Q402. - (Topic 5) 

A technician needs to change a FAT32 partition to NTFS. Which of the following commands would allow the technician to do this? 

A. CHKDSK 

B. FORMAT 

C. CD 

D. CONVERT 

Answer: D 


Q403. - (Topic 4) 

A critical server was replaced by the IT staff the previous night. The following morning, some users are reporting that they are unable to browse to the Internet upon booting their workstations. Users who did not shut down their workstations the previous day are able to connect to the Internet. A technician looks at the following report from a workstation with no Internet connectivity: 

IP Address: 192.168.1.101 

Netmask: 255.255.255.0 

DHCP Server:192.168.1.1 

DNS Server:192.168.1.2 

Default Gateway:192.168.1.1 

Given the above report, which of the following is the cause of why some workstations are unable to browse the Internet? 

A. The workstation has an APIPA address. 

B. The DHCP server is unavailable. 

C. The default gateway router is misconfigured. 

D. The DHCP server is misconfigured. 

Answer: D 

Explanation: http://knowurtech.netfirms.com/networking/how_dhcp_works.html 


220-802  brain dumps

Leading cbt nuggets comptia a+ 220-801 and 220-802:

Q404. - (Topic 4) 

A customer states that another technician just removed some viruses and now they are not able to connect to websites such as Windows Update, but are able to connect to others. Which of the following is the MOST likely cause of the issue? 

A. NIC driver is damaged 

B. Not all viruses have been fixed 

C. Internet Explorer cache is full 

D. Host file has been manipulated 

Answer: D 

Explanation: http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/hosts-files-explained/ 


Q405. - (Topic 4) 

A technician recently removed spyware from a computer and now the user is getting error messages about system files. Which of the following tools would a technician use to verify all system files are intact and in their original versions? 

A. Repair Disk 

B. SFC 

C. FIXMBR 

D. ASR 

Answer: B 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/ht/sfc-scannow.htm 


Q406. - (Topic 5) 

A technician installs another IDE hard drive for more storage space and now when the workstation boots up it displays a message of ‘disk not found’. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. The jumper is set to master on the newly installed hard drive. 

B. The jumper is set to cable select on the newly installed hard drive. 

C. The new hard drive is faulty. 

D. The operating system is corrupt. 

Answer: A 


2passeasy.com

Precise comptia a+ 220-801 and 220-802 flashcards:

Q407. - (Topic 3) 

Which of the following mobile device sync methods is easiest for the end user but requires more configuration on the part of the technician? 

A. Dock sync 

B. Encrypted wired sync 

C. Wireless sync 

D. Wired sync 

Answer: C 

Explanation: http://www.pcworld.com/article/242242/how_to_use_wireless_sync_in_ios_5.html 


Q408. - (Topic 2) 

Which of the following security threats do shredders help prevent? 

A. Dumpster diving 

B. Malware 

C. Phishing 

D. Worms 

Answer: A 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Garbage_picking 


Q409. - (Topic 2) 

Which of the following helps to prevent virus infections from USB flash drives? 

A. Strong passwords 

B. Password protected screen savers 

C. Disabling the guest account 

D. Disabling the autorun feature 

Answer: D 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/967715 


Q410. - (Topic 5) 

Which Windows 7 command can stop a single process from the command-line? 

A. Taskkill 

B. Shutdown 

C. Tasklist 

D. DEL 

Answer: A