High value of 220-802 question materials and bootcamp for CompTIA certification for client, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q341. - (Topic 1) 

Which of the following operating systems supports full usage of 8GB DDR3 RAM? 

A. Windows 7 Professional x86 

B. Windows 7 Home Premium x64 

C. Windows XP Professional 

D. Windows Vista Home Premium x86 

Answer: B 

Explanation: http://www.tomshardware.com/answers/id-1677684/12gb-ram-installed-8gb-showing-windows-ultimate-x64.html 


Q342. - (Topic 1) 

Which of the following Control Panel utilities will allow a technician to change the associated file type in a Windows XP machine? 

A. Folder options 

B. Administrator tools 

C. Accessibility options 

D. Regional and language options 

Answer: A 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/ht/defprogramxp.htm 


Q343. - (Topic 5) 

Which of the following relies on individual characteristics unique to each person? 

A. Rootkits 

B. Phishing 

C. Antispyware 

D. Biometrics 

Answer: D 


220-802  question

Up to the immediate present comptia a+ quick reference (220-801 and 220-802) pdf:

Q344. - (Topic 5) 

Which of the following characteristics MOST separates a tablet from a laptop? 

A. Lack of field serviceable parts 

B. Lack of any storage medium 

C. Lack of internal wireless 

D. Lack of a touchscreen 

Answer: A 

507. - (Topic 5) 

iOS 5 data can be backed up to a computer running iTunes via which of the following methods (select TWO) 

A. Firewire 

B. USB 

C. Bluetooth 

D. Local Wi-Fi 

E. Pending 

Answer: B,D 


Q345. - (Topic 4) 

Which of the following tools and test equipment is routinely magnetized and should be used with caution around magnetic media? 

A. Screwdrivers 

B. Power supply testers 

C. Cable testers 

D. Pliers 

Answer: A 

Explanation: http://www.chabotcollege.edu/faculty/netacad/prot/ITE/course/module2/2.2.4.3/2.2.4.3.html 


Q346. - (Topic 5) 

A technician has just installed and terminated a new CAT5 network cable. The device using the cable cannot connect to the network. Which of the following tools would be BEST in troubleshooting this issue? 

A. Cable tester 

B. Network analyzer 

C. Multimeter 

D. Toner probe 

Answer: A 


2passeasy.com

Breathing a+ 220-802 dumps:

Q347. - (Topic 1) 

A customer wants to use VoIP phones without having to plug them into an electrical outlet. Which of the following switch features would a technician recommend? 

A. QoS 

B. Gigabit 

C. PoE 

D. Wake-on-LAN 

Answer: C 

Explanation: http://www.metrolinedirect.com/what-is-power-over-ethernet.html 


Q348. - (Topic 5) 

A consultant is called in to help troubleshoot connectivity problems an office is experiencing with their 802.11a wireless network. The office manager reports that at random times during the day, workers will lose wireless connectivity for different spans of time. There is no pattern to the drops in connectivity. Which of the following causes should the technician explore FIRST in troubleshooting the office issues? 

A. 2.4 GHz portable phone system 

B. Microwave ovens 

C. 5G Hz portable phone system 

D. Two Way RF radios 

Answer: C 


Q349. - (Topic 5) 

Which of the following command line tools will bring up a GUI interface to shutdown a remote PC? 

A. shutdown -a 

B. shutdown -f 

C. shutdown -g 

D. shutdown -i 

Answer: D 


Q350. - (Topic 3) 

An administrator has taken steps to secure a SOHO wired network, but as a result the users report that they can no longer access the Internet but can still see other computers on the network. Which of the following would have caused this issue? 

A. Port 80 has been disabled 

B. Port 3389 has been enabled 

C. MAC filtering has been enabled 

D. LDAP has been disabled 

Answer: A 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/TCP_port