Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 May 220-802 Study Guide Questions:

Q121. - (Topic 5) 

A user signs up at an online gaming site, and shortly after receives an email with a link to download the game. After installing the game, the user notices that important files are being deleted. Which of the following is this an example of? 

A. SPAM 

B. Phishing 

C. Trojan 

D. Spyware 

Answer: C 


Q122. - (Topic 4) 

The computer starts up and runs for less than a minute before shutting down or locking up. This is a symptom of: 

A. Overheating. 

B. Incompatible RAM. 

C. A faulty hard drive. 

D. A bad internal USB hub. 

Answer: A 

Explanation: http://lifehacker.com/5570909/how-to-prevent-your-computer-from-overheating-and-why-its-important 


Q123. - (Topic 2) 

An attack that creates a website that looks like another website, with the purpose of learning someone’s account information is called which of the following? 

A. Virus 

B. Shoulder surfing 

C. Trojan 

D. Phishing 

Answer: D 

Explanation: http://www.consumer.ftc.gov/articles/0003-phishing 


220-802  torrent

Far out examcollection comptia 220-802:

Q124. - (Topic 4) 

A user reports that the desktop PC shuts down 10 minutes after turning it on in the morning. When the technician moves the PC, it sounds like there are loose parts sliding around in the case. Which of the following is the MOST likely explanation for the PC shutting down? 

A. The CMOS battery is bad. 

B. A memory module has become unseated. 

C. The heat sink retaining clip has broken loose. 

D. The hard drive cable has become unseated. 

Answer: C 

Explanation: http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/96260/broken-heatsink-on-mother-board/ 


Q125. - (Topic 5) 

You want to configure a SOHO network that only allows up to two computers to connect to the network. What would be the EASIEST way to do this? 

A. MAC filtering 

B. Static IP address 

C. Pending 

D. Pending 

Answer: A 


Q126. - (Topic 5) 

The network administrator is called to assist a user, Joe, who has trouble accessing his network drive. Joe states he logs on with his credentials with no problem, however, when he attempts to access a folder via UNC the system asks for credentials. Which of the following is the BEST explanation for this? 

A. Joe is logging in with a disabled network user name. 

B. Joe does not have local share permission to access that folder. 

C. Joe is logging in to the local user account. 

D. Joe is not typing in the correct network password. 

Answer: C 


2passeasy.com

Approved a+ 220-802 dumps:

Q127. - (Topic 4) 

A technician would like to ensure all previous data is erased before reloading Windows 7 

Home Premium onto a laptop. Which of the following procedures would accomplish this? 

A. Virtual RAID configuration 

B. Quick format 

C. New partition 

D. Full format 

Answer: D 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/tp/erase-hard-drive.htm 


Q128. - (Topic 4) 

A workstation is making a loud clicking noise that is originating from the hard drive and it is not booting. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Visit the hard disk vendor’s site and run a hardware check on the drive. 

B. Put the hard drive in another system and back up all data from it. 

C. Run CHKDSK immediately and replace the drive if it is bad. 

D. Format the drive and restore from a previous image. 

Answer: B 

Explanation: http://harddriveclicking.net/ 


Q129. - (Topic 1) 

Which of the following tabs under MSCONFIG would allow a technician to configure all of the applications that launch at boot? 

A. Startup 

B. Services 

C. Tools 

D. Boot 

Answer: A 

Explanation: http://www.hongkiat.com/blog/speed-windows-startup-with-msconfig/ 


Q130. - (Topic 4) 

A laser printer is producing completely blank sheets. Which of the following processes should the technician check FIRST? 

A. Fusing 

B. Paper handling 

C. Transfer 

D. Development 

Answer: D 

Explanation: http://www.fixyourownprinter.com/forums/laser/34861